Det danske magasin i Spanien
Kroniske smerter kan behandles

Guldimplantation eller guldakupunktur blev udviklet af en amerikansk dyrlæge i 1970-erne. Han brugte det oprindeligt til behandling af hunde med hoftedysplasi, der er en medfødt lidelse i hoften, som forårsager tidlig smertefuld slidgigt. I modsætning til almindelig akupunktur bevirkede guldimplantation en vedvarende smertestillende effekt. Hundene, der var blevet behandlet med guld, blev smertefrie resten af deres liv. Siden da er mange andre smertefulde tilstande hos hunde og heste blevet behandlet med god effekt med guldimplantation. Metoden bruges i dag af dyrlæger over hele jorden.

I 1996 startede danske læger på forsøgsbasis at behandle mennesker med guldimplantation. Først blev patienter med slidgigt i knæene behandlet med god effekt. Senere er mange andre smertefulde tilstande blevet behandlet med god effekt. Det er først og fremmest smertefulde gigtsygdomme, så som slidgigt i forskellige led i arme og ben og hele rygsøjlen, men også leddegigt behandles med god effekt med denne metode.

Patienter med ryglidelser er en af de store grupper, der har god effekt, ligesom patienter med såkaldte Modic forandringer, som ellers er umulige at behandle, har virkelig god effekt af guldimplantation. Whiplash eller piskesmæld er en langvarig smertetilstand, som oftest opstår efter påkørsel i bil. Denne lidelse er så godt som ubehandlelig. Guldimplantation har vist sig at have forbløffende god effekt. Migræne er også en af de lidelser, hvor guld har rigtig god effekt. 40 % af patienter, der bliver ramt af slagtilfælde, der skyldes blodprop eller blødning i hjernen, får kroniske smerter. Også hos disse patienter ses der god smertestillende effekt efter behandling med guld. Der er aldrig set bivirkninger ved denne metode. Guldet, der anvendes, er rent guld dvs. 24 karat. Dette sikrer mod allergiske bivirkninger. Indgrebet foregår under lokal bedøvelse og behandlingen er ambulant, så patienten kan forlade klinikken umiddelbart efter behandlingen.

Flere forskningsforsøg med guldimplantation er i dag fuldendt. Alle har vist tydelig positiv effekt af denne metode.
Denne artikels forfatter er pioner inden for guldimplantation og har behandlet mange tusinde patienter med denne metode siden 1996.

 

www.gold-implant-clinic.com

Af Læge Hans Kryger Kjerkegaard

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.