Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email


Det danske Julemærke, e-Julemærket til dine virtuelle hilsener og Costa del Sols julemærke.
Der er børn bag årets Julemærke
Julemærket 2012 markerer 100-året for åbningen af det første Julemærkehjem, og selvfølgelig er børnene i centrum, når Julemærkehjemmene har jubilæum.
50 forskellige tegnede portrætter af børn på Julemærkehjem udgør tilsammen årets Julemærkeark, tegnet af Carl Quist-Møller.

Sæt e-Julemærket på e-mails
Julemærket findes også i digitalversion og det er let at smykke sine e-mails med det lille e-Julemærke og samtidig hjælpe børn i Danmark. Årets e-Julemærke er udvalgt blandt de 50 dejlige børneportrætter på årets Julemærke. Og valget faldt på 9-årige Selma, der var på Julemærkehjem i starten af året. Hun var overvægtig, følte sig anderledes og måtte skifte skole på grund af mobning. På Julemærkehjemmet fik Selma hjælp til at tabe sig og til at takle mobning. Samtidig fik hun genopbygget sit selvværd, så hun i dag er en glad og aktiv pige, der trives og har fået venner.
Når du køber året e-Julemærke støtter du børn som Selma, der har brug for hjælp til en frisk start på et gladere liv og en sundere fremtid. E-Julemærket koster 100 kr. for ubegrænset brug i december. Med i prisen følger de elektroniske julekort, som du også kan bruge frit til dine julehilsener. Det elektroniske julemærke købes på www.e-julemaerket.dk.

Julemærket hjælper børn i Danmark
Julemærket er en dejlig dansk juletradition, men også et uundværligt bidrag til den fortsatte drift af de fire Julemærkehjem i Danmark.
Julemærkehjemmenes hjælpearbejde har gennem 100 år tilpasset sig samfundets skiftende behov, men altid til gavn for børn i Danmark, der har det svært.
At man har været i stand til at drive Julemærkehjem i 100 år, skyldes alene den store folkelige støtte, der altid har været til Julemærkesagen, men desværre fejres jubilæet også med den historisk længste venteliste – over 700 børn venter på at få hjælp på et Julemærkehjem, og ventetiden er på op til 16 måneder. Det er lang tid for et barn med “ondt i livet”.
Det er penge, der afgør hvor mange børn, der kan hjælpes. Hvert år kommer mange piger og drenge til kræfter igen på de danske Julemærkehjem efter de belastninger, der ofte er en følge af problemer i hjem og skole. Opholdet er gratis for forældrene, som i reglen får et sundere og gladere barn hjem efter et ophold på 10 uger i ro og trygge rammer.

Costa del Sols Julemærke
Årets julemærke fra Danske Sømands- og Udlandskirker udgives nu for 31. gang.
Julemærkerne beskriver juleevangeliet – den centrale fortælling omkring julen: Hyrderne på marken, englenes forkyndelse, stalden, krybben og fødslen, de 3 vise mænd, familien og flugten til Ægypten.
Kunstneren Jette Bækgaard har valgt dette tema som en naturlig fortælling for et julemærke. “I disse tider har vi alle behhov for at tænke på vort religiøse og kulturelle grundlag samtidig med, at vi går ind i julemåneden med et barnligt og tillidsfuldt sind. Den altfavnende kærlighed er kommet til os med Jesusbarnet. Disse enkle overvejelser har været mit grundlag for at tegne årets julemærker, som de er med lyse farver i den lette akvarelstil og præget af en naivistisk og kunstnerisk streg”, fortæller hun.
Et ark med Costa del Sols julemærker koster 3 euro og kan købes i kirken og i mange danske forretninger her på kysten.

Julepost til Danmark og det øvrige EU
Breve:
Indtil 20 gr. (alm. kuverter)……………0,70
Indtil 20 gr. (større kuverter)…………..1,35
Indtil 50 gr……………………………..1,35
Indtil 100 gr……………………………2,15
Indtil 350 gr……………………………6,10
Indtil 1 kg………………………..……12,25
Indtil 2 kg………………………….….19,80

Pakker (anbefalet):
Indtil 1 kg…………………………..…28,97
Indtil 2 kg……………………….……32,04
Priserne er i euro.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa