Det danske magasin i Spanien

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Da restauratøren ankom i limousine, fik han foretræde for stjernespilleren.

Málaga CF’s sidste ligakamp hjemme mod Sporting Gijón var speciel, fordi hjemmeholdet med en sejr kunne sikre sig sin første adgang til Champions League nogensinde. For den ikke videre fodboldentusiastiske Casa Danesa-ejer Thomas Schou var dagen dog særlig af en helt anden grund. Gennem en fælles ven til Málaga-backen Jesús Gámez havde restauratøren nemlig fået arrangeret en audiens hos spilleren, der i den forbindelse ville overdrage sin kamptrøje med autograf til Thomas. For at gøre eventen ekstra speciel havde Thomas lejet en limousine, der bragte ham selv og et hold blandt andre bestående af en del af Gámez’ familie til og fra kampen.

”Vi skulle have det lidt sjovt, tænkte jeg, så vi måtte jo have fat i en limousine,” grinte Schou, da La Danesa spurgte ind til påfundet.

Vel ankommet til La Rosaleda overværede Thomas og co. Málaga CF sende hele stadionet i ekstase, da los malagueños efter et massivt overtag i spil og chancer sendte Gijón i Segunda División og sig selv i Champions League med en alt for lille 1-0-sejr. Mens fansene flyttede festen fra stadion til gaden, kæmpede La Danesas udsendte sig med Thomas’ følge gennem den fejrende folkemasse ind i det allerhelligste, hvor dødelige normalt er forment adgang: Spillernes private udgang. Blandt smukke spillerkoner, biler for adskillelige millioner euro og et væld af kendte ansigter trådte Jesús Gámez omsidder ud til kys fra familien og håndtryk fra den gode håndfuld mennesker, der overværede trøjeoverdragelsen.

Efter en lille time i den ellers normalt så aflukkede del af La Rosaleda begav Thomas og hans følgesvende sig tilbage til limousinen – en stor oplevelse og en unik trøje rigere.

Af Andreas Müller og Morten Møller, andreas@norrbom.com

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa