Det danske magasin i Spanien
La Danesa lancerer ny hjemmeside – hvad betyder det for dig som læser?

La Danesa lancerer ny hjemmeside - hvad betyder det for dig som læser?

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Martin Norrbom fortæller.

Vi på redaktionen er ret begejstrede for at kunne præsentere La Danesas helt nye hjemmeside. Rigtig mange af vores læsere fornøjer sig hver måned med vores trykte magasin, men til dem, som følger med fra Danmark eller som ønsker at holde sig opdaterede på nyheder, begivenheder og meget mere, er hjemmesiden et vigtigt redskab, hvilket besøgstallene og viser klart og tydeligt.

“Vores læsere interesserer sig for, hvad der sker på kysten og holder skarpt øje med, hvornår der for eksempel er reception eller åbent hus med gode tilbud, eller hvornår der er events eller afholdes udstillinger mm. Det vil vi gerne imødekomme ved at gøre det muligt for læseren at søge på udflugter og begivenheder ud fra deres egen placering,” fortæller Martin Norrbom.

Mere aktuelt end nogensinde

“Vi har i forvejen en trofast følgerskare på vores Facebook-side, ligesom at flere tusinder læsere er tilmeldt vores nyhedsservice på e-mail, hvor de modtager spanske nyheder på dansk to gange om ugen. Med den nye hjemmeside ønsker vi også at markere os som en egentlig nyhedsside, hvor der bliver lagt nyheder op i realtid. Mange af vores læsere forstår ikke perfekt spansk, men har et behov for at følge med i, hvad der sker i deres gæstehjemland eller i lokalområdet samt hvad det har af betydning for dem – dette behov opfylder La Danesas nye hjemmeside, hvor de vigtigste spanske nyheder præsenteres på dansk.”

Klart bindeled mellem de erhvervsdrivende og læserne

“La Danesa er et annoncebetalt magasin, ligeledes er vores annoncører også til stede på hjemmesiden uden at det dog generer brugervenligheden men blot komplimenterer læseoplevelsen. Vores opgave er også i høj grad at være bindeled mellem læserne og de erhvervsdrivende på Costa del Sol, og den nye hjemmeside giver virksomheder, butikker og restauranter endnu bedre mulighed for at nå ud til læserne, som ligeledes interesserer sig for nye muligheder, oplevelser og gode tilbud,” udtaler Martin Norrbom.

Forbedret læsevenlighed

“Den nye hjemmeside tager også højde for, at rigtig mange af læserne besøger den via deres mobil eller tablet, og den tilpasser sig efter det. Desuden er der taget højde for typografi, linjeafstand og læsevenlighed, ligesom at vi har gjort plads til flere fotos, så artikler i fremtiden vil tage sig lige så flot ud som i magasinet,” fortæller Martin Norrbom, der står for La Danesas grafiske udtryk i magasinet og som derfor har særligt fokus på dette aspekt.

“Læserne i dag er vant til mange underholdningstilbud og vælter sig i gratis materiale. De er derfor også kritiske over for, hvad de får stillet til rådighed. Det er vi meget opmærksomme på og arbejder disciplineret for at levere artikler, der er relevante, interessante og spændende – hver måned i vores trykte magasin, to gange ugentligt i vores nyhedsbrev og hver dag på vores hjemmeside. Vi håber, læserne tager godt i mod den.”

www.ladanesa.com

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa