Det danske magasin i Spanien
Kære læser (januar 2020) – Glædeligt nytår!

Kære læser (januar 2020) - Glædeligt nytår!

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Hvad har du sat dig for i det nye år?

Egentlig er det lidt et tarveligt spørgsmål, for jeg tror ikke på nytårsforsætter. Jo, jeg tror på at sætte sig noget for og få det gjort, men jeg giver ikke meget for, at dette ‘noget’ nødvendigvis må begynde på en mandag eller den første i måneden eller i begyndelsen af et nyt år.

Vil du holde op med at ryge? Så begynd den onsdag, du har modet til det. Det bliver ikke lettere at stoppe med at spise sukker, fordi kalenderen siger første januar.

I det hele taget er forbud sådan noget, vi dyrker ekstremt meget for tiden. Der er altid mindst et par stykker i vennekredsen, der kører et forbud af en eller anden art. 

Jeg er fan af målsætninger og resultater, men tanken om at forbyde sig selv en bestemt substans i en given periode ‘bare fordi’ har sådan en lidt hul klang. Men jeg hører pligtskyldigt på vennernes nye forbud, hvad end det så måtte være af selvfornægtelse.

Hvad jeg dog ikke magter at høre mere på, er slankekure. Nu gør jeg mig sikkert upopulær hos de af vores læsere, der har indledt sig på at gå slankere ud af 2020, end de kom ind i det. Hvis du er en af dem, der har truffet den beslutning – godt gået! Jeg håber af hjertet, at du lykkes med forsættet!

Det ændrer dog ikke på, at det at høre på en person, der er ellevild over en ny slankekur, når vedkommende er 12 timer inde i kuren, er en anelse anstrengende. Slankekure er om noget resultatorienteret, og som tilhører er det lidt lettere at få til at glide ned, når de første kilo er røget.

Jeg er generelt glad for folk, som er begejstret. Oplever du noget fedt, elsker jeg at du deler det med mig. Men min smertegrænse går altså ved slankekure. At tabe sig og holde vægten er hårdt arbejde, og du kan være stensikker på, at jeg viser min støtte, når du hænger i for tredje måned i streg og kæmper dig over mållinjen hver eneste dag. 

De første par uger, hvor du er hovedkulds forelsket i kålsuppe og synes, at det til dessert er rigeligt at slikke på et æble, da skal du ikke regne med, at jeg lægger ansigtet i alt for interesserede folder.

Når det kommer til at forbedre sig selv, er det samtlige tommelfingre op herfra. De fleste succeshistorier starter dog med velovervejede vaneændringer, og som med så mange andre ting her i livet er det heller ikke ‘one size fits all’ med vægttab. Hvad der virker for nogen virker ikke for andre og omvendt. Jeg håber, kære læser, at du finder den opskrift, som passer bedst til dig. Også selvom det ikke sker i første forsøg. Og at du deler succeshistorien, når du kommer dertil!

Rigtig god læsning

LMF

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa