Det danske magasin i Spanien
Ny hjælp på vej til rygere · Andalusierne er blevet flittige · Svagt fald i boligpriserne

Ny hjælp på vej til rygere · Andalusierne er blevet flittige · Svagt fald i boligpriserne

Ny hjælp på vej til rygere

Sundhedsvæsenet vil fra nytår give direkte økonomisk støtte til et præparat mod rygning. Det er første gang nogensinde, myndigheder går så aktivt ind i kampen for at få borgerne til at ligge tobakken på hylden. Det spanske sundhedsvæsen har store forhåbninger til produktet “Champix”, som hidtil har hjulpet 70.000 spaniere med at stoppe med at ryge. Problemet er blot, at produktet i håndkøb koster 200 euro. Med de nye bidrag fra nytår vil myndigheder forsøge at gøre produktet tilgængeligt for alle. Det antages, at 10,8 millioner spaniere i dag ryger til trods for utallige kampagner mod rygning og konstante prisstigninger på tobak.

 

 
{loadposition google_native}
 
 

 

Andalusierne er blevet flittige

arbejde
 
Ofte har andalusierne måtte høre på, at de er dovne. Men nu fortæller en omfattende undersøgelse fra Stansted Research noget helt andet. Det internationale analyseinstitut er nemlig kommet frem til, at andalusierne kun har et fravær på 4,8 procent på deres arbejdsplads. På landsplan er det kun lønmodtagerne på De Baleariske Øer og Rioja-provinsen, som har et mindre fravær. De største fravær på arbejdspladserne skal findes i Baskerlandet, Madrid og Catalonien, hvilket unægtelig kommer bag på mange. Undersøgelsen siger dog ikke noget om effektiviteten i arbejdstiden. Den omfatter udelukkende medarbejdernes fravær på arbejdspladsen.
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Svagt fald i boligpriserne

boligpriser
For første gang siden 2011 er boligpriserne i Málaga-provinsen faldet. I årets tredje kvartal faldt priserne med 0,3 procent ifølge den landsdækkende boligportal idealista.es. Vel er faldet yderst beskedent, og selvom prisfaldet ikke indbefatter nybyggeri, symboliserer de nyeste tal en klar tendens på markedet, mener boligportalen. Med en gennemsnitlig kvadratmeterpris på 2.152 euro hører Málaga til blandt de dyreste provinser i Andalusien. Dyrest er Sevilla og billigst er Jaén.
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

pad kalenderDen nye P.A.D.-kalender er nu færdig – bliv klar til 2020 og hjælp dyrene på samme tid!

Norrbom Marketing har designet den nye 2020 kalender for dyreorganisationen P.A.D. Det har været en fast tradition gennem de sidste mange år, at P.A.D. udgiver deres eftertragtede kalender og igen i år er det Lisa Emeny, der har været den praktiske organisator i forbindelse med kalenderen, som nu er klar til salg. Kalenderen koster 5 EUR.
 
Tag kontakt til P.A.D. for at få at vide, hvor du kan få den herlige kalender og støtte organisationen.
Åbningstider: mandag – fredag 10.00 – 14.00 & 15.00 – 18.00
lørdag & søndag/helligdage: 10.00 – 14.00.
Tlf: +34 689 757 216
www.padcatsanddogs.org
Facebook: padmijas
 
 
{loadposition google_native}
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.