Det danske magasin i Spanien
El Corte Inglés går ind i byggebranchen · Tam valgkampagne står for døren · Varmebølge fortsætter

El Corte Inglés går ind i byggebranchen · Tam valgkampagne står for døren · Varmebølge fortsætter

El Corte Inglés går ind i byggebranchen

elcorteingles
 
Det er ingen hemmelighed, at varehuset El Corte Inglés længe har haft store problemer – både ledelsesmæssigt og økonomisk. Det første problem ser ud til at være løst. Den nye ledelse har i al fald ubesværet fået en række nye initiativer på benene herunder det nye aktiv El Corte Inglés Real Estate. Ud over traditionel ejendomshandel vil det nye selskab specialisere sig i opførelse og design af hoteller, indkøbscentre og andre større byggerier.
 
 
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 
 

Tam valgkampagne står for døren

valgkampagne
 
Den 10. november skal spanierne igen til parlamentsvalg. Det bliver med den korteste, billigste og mest tamme valgkamp nogensinde. Valgkampen kommer kun til at løbe over otte dage; fra den 1. – 8. november, og nedskæringen i partiernes kampagnebudget vil kunne ses i gadebilledet. Det vil også kunne ses på TV, hvor seerne i år ikke får de traditionelle valgdebatter. De store partier i spansk politik har nemlig ikke kunnet blive enige om, hvor og hvordan disse debatter skulle løbe af stablen. Eneste nyt ved valget bliver debuten til partiet Más País som den tidligere Podemos-frontfigur, Iñigo Errejón, står bag.
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 
 

Varmebølge fortsætter

varmefortsatter
 
Det er blevet efterår – men det mærkes ikke på temperaturerne. Både tirsdag og onsdag blev der flere steder i Málaga-provinsen målt 35 grader. Temperaturerne og den varme luft, der karakteriserer en varmebølge, vil stilne lidt af, men vi vil fortsat få temperaturer på omkring 30 grader midt på dagen over weekenden. Det er helt uvant med så godt vejr i oktober måned. Temperaturerne ligger tre til fire grader over det vanlige på denne tid af året.
 
 
 
 
 
 
{loadposition google}

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.