Det danske magasin i Spanien
Ulovlige boliger legaliseres · Top 3 over billigste supermarkeder · Spansk kvinde er verdens mest magtfulde

Ulovlige boliger legaliseres · Top 3 over billigste supermarkeder · Spansk kvinde er verdens mest magtfulde

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Ulovlige boliger legaliseres

 
ulovlighus1
Junta de Andalucía har vedtaget et nyt omfattende dekret, som skal legalisere de 327.000 boliger, der er opført i Andalusien uden fuldgyldig byggetilladelse. Dekretet omfatter 60.000 boliger i Málaga-provinsen. Med det nye dekret ønsker Junta’en at slå en streg over fortidens synder og samtidig eliminere de mange lappeløsninger, som PSOE i perioden 2012-18 vedtog men som aldrig løste problemet. Langt størstedelen af de mange illegale boliger blev opført under byggeboomet i 00’erne. Boligerne blev opført på en tvivlsom kommunal tilladelse, som ikke var koordineret med Junta de Andalucías overordnede byplan. Legaliseres de mange ulovlige byggerier ikke, ville det utvivlsom medføre et kæmpe juridisk tovtrækkeri mellem boligejere, kommunerne og Junta de Andalucía.
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 

Top 3 over billigste supermarkeder

 
mercadona
Den spanske forbrugerorganisation (OCU) har besøgt 1.225 supermarkeder i 65 byer for at sammenligne priser. Resultatet af den storstilede undersøgelse viser, at supermarkederne Supeco, Cash Fresh og Mercadona er de tre billigste supermarkeder i Spanien. De to førstnævnte er ikke så udbredte i Málaga-provinsen. Forbrugerorganisationens analyse fortæller også, at en gennemsnitsfamilie kan spare over 1.000 euro om året ved at handle i de billigste supermarkeder.
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 

Spansk kvinde er verdens mest magtfulde

 
anabotin
 
Ana Botín er blevet kåret som verdens mest magtfulde kvinde. Det er magasinet ”Fortune”, der står bag udnævnelsen. Ana Botín er præsident og storaktionær i Banco Santander. I 2014 tog hun over efter sin far, og siden da har hun formået at omstrukturere og forbedre bankens resultater med 40 procent på verdensplan. Specielt i Mexico og Brasilien oplever banken stor vækst. Banco Santander har samlet over 32 millioner kunder og er, med Ana Botín ved roret, ved at blive en af verdens største banker. Det gør hende til verdens mest magtfulde kvinde foran kvinderne bag medicinalkoncernen GlaxoSmithKline og apparaturproducenten Gree Electric Appliances.
 
 
 
 
 
 
 
{loadposition google}
 

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa