Det danske magasin i Spanien
Mange kvinder døjer med overvægt, hormonelle ubalancer og stress
 
• Hver dag er cirka 35.000 danskere sygemeldt med stress.
• 20 % af alle kvinder i Danmark oplever hormonubalancer.
• 15-20 % af alle par oplever infertilitet.
• Hver 7. kvinde i den fødedygtige alder lider af PCO (polycystiske ovarier).
• 320.545 danskere lider af diabetes
• Ca. 3-4 % af alle danskere lider af hypothyreose (ca. 20 millioner i USA). Der forekommer i Danmark 4000-5000 nye tilfælde af forhøjet stofskifte om året.
 
Dit hormonsystem har betydning for mange processer i din krop, herunder vægttab, din personlighed, dit tankeunivers, dine gavnlige og ikke-gavnlige vaner, energiniveauer, kuldehåndtering, fordøjelse, glæde, sult, sexlyst, fertilitet og meget mere!
 
Dit hormonsystems balance er altafgørende for dit velbefindende, men hvad hvis vi siger, at det egentlig kun er symptombehandling at arbejde med dit endokrine system?
For at dit hormonsystem overhoved kan fungere som budbringer, og stimulere, booste og skabe energi – så skal energisystemerne i hver en celle virke. For at de virker optimalt, så kræver det en del næringsstoffer.
 
Et menneske på 70 kg indeholder ca. 70 billioner celler, som hver især har en eller flere mitokondrier i sig, altså et batteri. For at dette batteri fungerer, kræver det nærigstoffer som Q10, aminosyrer, B-vitaminer, magnesium og mange flere. Oplever du mangel på disse næringsstoffer, så vil du over tid begynde at få symptomer som træthed, opleve at det er svært at tabe sig, ekstra sukker-sult, rynker, appelsinhud mm.
 
Dit endokrine system består af dine binyrer som blandt andet udskiller cortisol, cortison, DHEA, adrenalin, nor-adrenalin, skjoldbruskkirtlen blandt andet udskiller T3 (triiodothyronin) og T4 (thyroxin), kønsorganerne som udskiller østrogen, testosteron og progesteron.
 
Vi vil bede dig om at ryste posen og forstår at signaler, som kuldskær, en temperatur der går op og ned, tristhed, manglende overskud, problemer omkring menstruation eller hedeture ved overgangsalder – det er signaler fra din krop.
 
Min pointe her – du kan sagtens fortage dig noget i din dagligdag, som din krop ikke har det godt med – måske noget du har gjort i årevis og har lært hjemmefra.
For at vende en hormonel ubalance, kræver det flere ting!
Du skal tilfører gode næringsstoffer til dine celler. Næringsstoffer som booster dit immunforsvar, dine slimhinder og ikke mindst mitokondrierne i dine celler. Ofte er det desværre ikke nok at spise sig til disse næringsstoffer. Der ikke det i vores mad, som der var en gang (heller ikke det økologiske). Kosten skal vi ikke se bort fra selvfølgelig. Men for at nå helt i land, så skal du altså få kosttilskud dagligt.
 
Til dig som har prøvet meget og snart er træt af at blive ved med at prøve, skal du overveje at investere i kosttilskud, der har høj kvalitet og som indeholder nok næring i én pille.
Vi vil generelt anbefale dig en god vitaminpille. Alle dine kirtler har brug for vigtige vitaminer og mineraler for at virke optimalt. Så for at booste dine celler, så tag gerne en vitaminpille dagligt. Du finder den, vi anbefaler her currame.nordicvms.com
Derudover er en af vores favoritter Q10, der er en energiskaber, som du faktisk selv skaber på celleplan. Den er vigtig for kroppens modstandskraft. Det er en stærk antioxidant, som er god for alle organer og som beskytter vores celler.
 
Magnesium er et andet kosttilskud, som vi bestemt vil anbefale dig! Et vigtigt mineral, der indgår i alle cellerne i din krop. Det meste af det magnesium, der er i din krop, befinder sig i knoglerne, resten er fordelt på muskler og andet blødt væv. Magnesium er vigtigt for dit stofskifte og er med til at skabe energi på celleplan og med i den proces, der skal få dit hjerte til at trække sig rytmisk sammen.
 
B-vitaminer, som B6, B9 og B12 er også vigtige for dit hormonsystem. B-vitaminerne bruges til vores energiproduktion samt vores stofskifte, kulhydratstofskiftet og til aminosyrernes opbygning.
 
B6 aktiverer enzymer i kroppen og kan bruges til PMS-problemer. Den spiller først og fremmest en væsentlig rolle i aminosyre-stofskiftet (læs energi).
 
B9 er væsentlig for celledeling i kroppen. Kræves for udnyttelsen for sukker- og aminosyre. Nødvendig for dannelsen af røde blodlegemer.
 
B12 spiller en central rolle i aktivering af proteiner, som DNA, RNA og proteiner.
B12 er væsentlig for et sundt nervesystem og for vækst og udvikling; B12 er nødvendig for udnyttelsen af fedtstoffer, proteiner og kulhydrater samt forbedre koncentration, balance og hukommelse.

Få 4 ugers gratis mini hormonkursus med Chloe N. Bjoerk

Så er det vidst tid til at gøre noget andet for dit hormonsystem!
 
Igennem 4 uger tager Chloe dig med på en lille hormonrejse, som vil inspirere og gøre dig endnu klogere på dit hormonsystem. Uge for uge åbner hun op for undervisning i binyrebalance, skjoldbruskkirtelbalance, østrogen, testosteron og progesteron balance samt undervisning i dine lykkehormoner.
 
Tilmeld dig her og få et 4 ugers mini hormonkursus med Chloe N. Bjoerk her. www.currame.com/gratis-mini-hormonkursus/
 
Ønsker du at give din krop et energiboost og oplever mere vitalitet og glæde i din dagligdag?
 
Hos curra · me arbejder vi med helheden, kosttilskud, kost og laboratorietester. Det er nemlig sådan, at du kan tage en hormonanalyse og finde præcis ud af, hvor dine ubalancer ligger og få en præciseret behandlingsplan udfra dine ubalancer, krop og behov!
 
Book Friederich til en sundhedkonsultation som afholdes i Centro Sanum eller hjemme hos dig selv på friederich@currame.com.
 
Køb produkter lige her: currame.nordicvms.com
 
Friederich har hver måned en gratis dag, hvor du kan komme ned i Centro Sanum i Centro Idea og spørge ham ganske gratis til råds.
 
På gensyn! 🙂
– Chloe & Friederich
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til dem på info@currame.com, via www.currame.com eller via instagram @curra.me.
 
Af Friederich Damore Bruun & Chloe N. Bjoerk – Holistic Nature Doctors, Forfattere, Uddannelsesledere og Master Health Mentorer www.currame.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.