Det danske magasin i Spanien
Goldeneye permanent make-up
I oktober måned er permanent makeup-temaet eyeliner og punktstregsteknik. Jeg har tidligere skrevet om optegning af bryn og læber, og nu er det øjnenes tur.
Permanent makeup egner sig specielt godt til kvinder, som er trætte af lægge makeup hver dag eller til de, som mangler hår og pigment.
 
Mange af de kvinder, som kommer til mig, har problemer med at få tegnet eyelineren rigtigt op, eller oplever at den holder dårligt og ofte også flyder ud.
Disse problemer undgås ved indpigmentering af en fast eyeliner.
Eyelineren indpigmenteres med en tynd nål og der er alle farvemuligheder at vælge imellem.
Holdbarheden er mellem 3 og 5 år afhængig af farve.
Inden behandlingen drøftes, hvilken farve som er klædelig og hvilken form for påtegning, der passer til øjets og ansigtets facon.
Mange vælger eyeliner både over og under øjet, men hvis øjnene er lidt små, er det som regel bedre kun at påføre eyeliner over øjet.
 
Før behandlingen lokalbedøves huden, og derfor er ubehaget minimalt. Efter behandlingen heler huden op i løbet af ca. 5 dage, og i den periode, er der en lille, tynd skorpe på overfladen, som beskytter mod bakterier og støv fra luften.
Sårskorpen falder selv af, og ingen produktpåføring I de dage er nødvendig.
Dagen efter berhandlingen kan man hvis man ønsker det bruge mascara igen.
 
Fra 10 – 30 dage efter behandlingen kommer man tilbage til mig I klinikken og får tjekket helingen og resultatet. Der er der mulighed for at tilføje mere farve og tykkelse af eyelineren.
Dette er inkluderet I prisen og min garanti for holdbarheden af den indpigmenterede liner holder I årene efter.
 
Ud over den mere almindelige og oftest valgte eyelinerstreg, er det også muligt bare at få indpigmenteret en punkstreg. Den er specielt god at lave under øjet, hvis man ønsker et lettere og lysere look.
 
Goldeneye permanent makeup er testet og farverne er helt rene, derfor opleves der aldrig allergiske reaktioner. Goldeneye makeupsystemet bruges også til at optegne bryn og læbelinje.
 
Har du et ønske om en nem hverdag med naturlig makeup, så ring og få en snak, eller book en tid til en prøvekonsultation hos Nana Norrbom på tlf. 610716048.
Af Nana Norrbom

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.