Det danske magasin i Spanien
Det er ikke kun det store Jyske Bank hus på Gibraltar, der bugner af aktivitet. Aktiviteten har i efteråret også kunnet mærkes på Costa del Sol, hvor banken har været vært og sponsor for en lang række danske aktiviteter.
”Vi har været en aktiv del af lokalsamfundet og har vist os som en åben og nærværende bank, ” fortæller Carsten Hjort Hansen, der siden 2010 har været en del af det firkløver, der betjener bankens skandinaviske kunder.
 
Jyske Bank støtter med største fornøjelse både golf, fodbold og bridge – men det er bankforretningerne, man er bedst til.
”2017 har været et godt år. Blandt andet har vores fonde Jyske Invest klaret sig fint og givet et godt afkast til vores kunder, ” forklarer den danske formuerådgiver og fortsætter: ”Det er ingen hemmelighed, at ni ud af ti af vores nye kunder vælger at gå med i vores investeringsforeninger, for det er en let og tryg løsning, som de seneste år også har været en rigtig god forretning. ”

Som at gå til skrædderen

Men inden der tales afkast, skal samtalen være om dig. For skal Jyske Bank gøre noget godt for en kunde, må banken kende dig. ”Vi bruger altid den fornødne tid på at sikre os, at vi forstår dig, og at vi forstår hinanden. For at kunne anbefale en formueplan må vi vide, hvor stor din formue er, og hvad du vil med din formue,” fortæller Carsten Hjort Hansen og kommer ind på de spørgsmål, man som kunde må tage stilling til. ”Vil du leve det gode liv og forbruge af din formue? Vil du beskytte din formue for at lade den gå i arv? Eller vil du forøge din formue? Det er helt fundamentalt at få dette klarlagt for at kunne lave en god plan for dig.”
Derefter er Carsten Hjort Hansen og hans kollegaer klar til at tage fat. Sammen med Joakim Juel Kristensen, Thomas Brink Svendsen, Axel Sauer og team leder Søren Koefoed udgør han det danske team, som med succes har skræddersyet herboende danskeres formueplaner.

Fokus på forbrugerbeskyttelse

De seneste år er lovgivningen omkring beskyttelsen af bankkundernes interesser blevet strammet gevaldigt. Det indebærer, at der i dag skal skrives rapport fra alle rådgivningssamtaler, som kunden efterfølgende skal godkende før vi kan komme med den endelige løsning. ”Loven sikrer, at kunden forstår indholdet af vores møder og de produkter og strategier, vi præsenterer. Det giver os lidt mere papirarbejde, men det er kun fair, for i den sidste ende giver det mere tryghed for alle,” mener Carsten Hjort Hansen. Den danske formuerådgiver mener også, at den direkte kontakt skaber tryghed.
”Alle i Jyske Bank har en personlig rådgiver – også de mindre kunder. Langt de fleste af vores kunder ønsker blot en regelmæssig opdatering på deres midler og investeringer. Men ønsker man at tage aktiv del i sine investeringer, får man også en personlig investeringsrådgiver. Mindste indskuddet skal blot være 150.000 euro,” slutter Carsten Hjort Hansen. Han træffes ofte på Costa del Sol, men dagligdagen har han i Jyske Banks hovedsæde på Gibraltar, hvor 105 medarbejdere i dag holder til. Her i blandt 20 danske medarbejdere i de fleste ledende stillinger for bevare de Danske værdier.
Af Henrik Andersen, henrik@norrbom.com, Foto: Mugge Fischer

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.