Det danske magasin i Spanien
Fire vinkler på, hvordan du kan investere. Kom til GRATIS investeringsseminar!

Fire vinkler på, hvordan du kan investere. Kom til GRATIS investeringsseminar!

John Stihøj fra Aktieinfo har i mange år afholdt investorseminarer på Solkysten. I år er det den 24. oktober i Casa Danesa og den 25. oktober i Miraflores Golf Club, hvor deltagerne stifter bekendtskab med fire forskellige måder at investere på. Det er gratis at deltage, og der bydes på lidt godt til ganen.

Winest tilbyder investering i vine, Obton investering i solenergi og EFG Bank tilbyder international private banking. Derudover vil John Stihøj fortælle om hans fremadrettede syn på aktiemarkederne samt komme med nogle spændende aktietips. ”Mit mål med disse årlige arrangementer er at give gæsterne viden om investeringer – ikke kun med henblik på at opnå gode afkast, men i lige så høj grad for at holde fokus på risici og muligheden for at sprede denne på flere aktivklasser.

I år har jeg samlet et panel af spændende rådgivere, så der bliver virkelig noget for enhver smag”, siger John Stihøj, der efterhånden er en kendt personlighed blandt danskere på solkysten. Han har siden 2001 drevet Aktieinfo, hvor kunder for et lavt årligt honorar får tips og ideer og dermed mulighed for at kopiere hans investeringer. Hans historiske afkast ligger langt over C25-indeksets.

I år ligger hans afkast 10 % over udviklingen i det danske C25-indeks. Du kan læse mere om arrangementerne og tilmelde dig via dette link:https://www.aktieinfo.net/investorarangementer/

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.