Det danske magasin i Spanien
Shoptalk september 2016

shutterstock 31259779

Byens bedste spareribs
Der serveres ribs – og kun ribs. Til gengæld er det byens bedste spareribs, der serveres på den forholdsvis nye restaurant ”Just Ribs” i Fuengirola.
Det er en af kystens erfarne danske restauratører, der står bag konceptet.
”Gode spareribs har længe været en mangelvare i byen. Derfor begyndte jeg for et halvt år siden at arbejde på et koncept, som, jeg nu kan se, falder i god smag,” fortæller Allan Slaikjær, der sætter alle sejl ind på at give folk et unikt måltid.
”Alt er hjemmelavet. Sågar vores dressinger og mayonnaise. Vores pommes frites er håndskårne og spareribsene er af bedste kvalitet,” lover den danske restauratør, som her fra september udvider spisekortet til også at inkludere burgere. ”Det bliver store hjemmelavede burgere i en række spændende varianter som mexicansk chili burger, lakseburger, en argentinsk burger samt kyllinge- og baconburger,” forklarer Allan Slaikjær, som er glad og stolt over de fine evalueringer, hans restaurant allerede har fået på Tripadvisor.
”Det er vigtigt, folk får noget for pengene. Derfor koster vores hovedretter mellem 8 og 12 euro. Vi har en lækker menu til 14,95, en børnemenu til 3,95 og børn under 130 cm. spiser gratis,” fortæller den danske restauratør, som byder nye som gamle kunder velkommen til ”Just Ribs”, hvor man både kan spise ude og inde.

Just Ribs
Calle Colón, Los Boliches
Telefon 951 101 515

Kollerup Shoptalk A

Kollerup Properties – passion og engagement for dit byggeprojekt
Kollerup Properties S.L. er et professionelt foretagende i byggebranchen med erfaring inden for tømrer- og snedkerarbejde. Virksomheden blev oprindeligt grundlagt i Danmark under navnet Kollerup Tømrer & Snedker. Sidenhen har den skiftet navn og hovedsæde, da nysgerrigheden og eventyrlysten drev indehaver og daglig leder Lars Kollerup Madsen til Costa del Sol, hvor han i dag driver virksomheden under dens nye navn Kollerup Properties.
Har du brug for en håndværker, vil Kollerup Properties være en oplagt mulighed for dig, der søger hjælp til både stort og småt. At realisere sin drømmebolig kan være svært, men samtidig også en spændende proces. Når man springer ud i et byggeprojekt, er det vigtigt at vælge en engageret partner, som er passioneret omkring dig som kunde.
Kollerup Properties tilbyder et gedigent skandinavisk håndværkerarbejde med et strejf af nytænkning. For Kollerup Properties er det vigtigt, at de sammen med kunden er enige om det endelige resultat, inden det første spadestik tages. Sammen opfyldes kravet nemlig til drømmeboligen i alt fra en mindre justering, total-renovering eller opførelse af et nyt hus. Kollerup Properties arbejder inden for en radius på ca. 75 km fra Fuengirola og er interesseret i at skabe så trygge rammer som muligt for kunderne.

For yderligere information besøg hjemmesiden www.kollerup.services eller kontakt Lars Kollerup Madsen på telefon ES: 0034 685 27 03 03 / DK: 0045 29 80 51 55 eller på mail lars@kollerup.services

Foto Casa Danesa Shoptalk LD sept 2016

Til La Liga-bold i limosine
Restauratør Thomas Schou i Casa Danesa er en ihærdig og idérig mand med store og smidige armbevægelser.
Således markerede han starten på La Liga-sæsonen i fodbold og sin egen åbning efter den lange sommerferie ved sammen med en af sine bedste samarbejdspartnere, La Peña de Dinamarca, at arrangere en personaletur til Estadio La Rosaleda – i limousine med cava på køl!
La Peña de Dinamarca, den danske supporterklub for Málaga CF, var i det lystige selskab repræsenteret ved sin sekretær, Louise Kathrine Petersen (tv).
På lægterne i La Peña-sektionen på La Rosaleda overværede de 1-1 opgøret mellem Málaga CF og Osasuna fra Pamplona.
Casa Danesa åbner her efter sommerpausen torsdag den 1. september. Og byder traditionen tror på forloren skildpadde.

IMG 9523

Spændende nyheder på VitaFakta Health Clinic
Elsebeth Karina Jensen er i løbet af sommeren blevet ansat til sammen med Nick at arbejde med Medicinsk Thermografi. Elsebeth er uddannet sygeplejerske og yogainstruktør.
”Jeg er rigtig glad for at have fået muligheden for at arbejde i Vitafakta Health Clinic som termograf. Jeg føler mig heldig, og har fået de to skønneste kolleger. Medicinsk termografi scanning er utrolig spændende at arbejde med, fordi den kan opdage så mange forskellige lidelser – ofte før det sætter sig, og derfor kan vi gøre noget ved det i tide.
Derudover glæder jeg mig til, at starte yoga og healing op i klinikken. Da min overbevisning er, at krop og psyke hænger sammen, er det jo fantastisk at lande i en holistisk klinik.
Jeg har udover sygeplejerske- og yogalæreruddannelsen taget ”mind and spirit” mentorkursus hos Sussanne Wexø og er uddannet Reiki-mester”, fortælelr Elsebeth, der bydes varmt velkommen af Pernille Knudtzon:
“Jeg glæder mig til det nye samarbejde med Elsebeth, som fra oktober tilbyder små, eksklusive yogahold i klinikken: Stressyoga hver mandag og poweryoga onsdage aften 19.30 – 21”.

VitaFakta Health Clinic slår også et slag for Lorraine Ereira’s nye bog: Love and Wheat grass.
Det er en nøgtern og ærlig beretning om kærlighed, håb og en vellykket rejse ud af kræft. Den sidste del af bogen er særligt nyttigt for dem i en lignende situation. Her er lækre opskrifter og strategier til, hvordan det hele gribes an i praksis.
“Når nogen, vi elsker af hele vort hjerte, får diagnosticeret kræft, rystes vi i vor grundvold og fundamentet knager. Frygten skubber os i retning af, hvad der synes at være det eneste svar – konventionel medicin – brændende gift, kemoterapi. Der er ikke nogen, der fortæller os, at der er en anden måde, som ikke ødelægger kroppen. Vi har tillid til lægen, der fortæller, at det virker og vil få canceren til at forsvinde.
Når vi stopper op et øjeblik og indser den skade, som konventionel kemoterapi og stråling forårsager, og hvor svag dette vil gøre kroppen, specielt når den har brug for at være stærk, så begynder vi at kigge efter andre svar. Svar, som den medicinske profession aldrig vil give os”, fortæller bogens karismatiske forfatter, der holder foredrag om hvedegræssets fantastiske egenskaber d. 8. oktober kl. 14 til 16 i BioCasa, Av. de Mijas 16 i Fuengirola. Der serveres hvedegræsjuice og du kan få signeret dit eksemplar af bogen.
Reserver din plads hos Der serveres hvedegræsjuice og du kan få signeret dit eksemplar af bogen.
Reserver din plads hos VitaFakta Health Clinic, vitafakta@vitafakta.es, 678 253 510.

CDS Shoptalk september 2016

30 års jubilæum hos Clínica Dental Escandinava
Tiden flyver afsted, når det går godt – og nu er det 30 år siden, at Jette og Keld Overgaard åbnede deres tandlægeklinik i Los Boliches.
Udviklingen er gået hurtigt, og i de sidste fem år (siden den store 25 års jubilæumsfest) er der igen sket meget på klinikken. Der er kommet en ny tandlæge til, med speciale i tandlægeskræk, og et nyt ansigt i receptionen. Materialevalget er blevet opdateret, medarbejderne har deltaget i kurser både i Spanien, Danmark og England. Og i 2014 blev der indkøbt en ny og revolutionerende scanner, så der kan stilles en endnu bedre diagnose på tandproblemer. Patientens anatomi ses klart på billederne, hvilket gør, at der kan udføres mere sikre operationer.
Ja, tiden flyver afsted, og teamet fra Clínica Dental Escandinava glæder sig nu til at at fejre den 30 års fødselsdag med 30% rabat i oktober og november måned på undersøgelser og tandrensning. Har du tandproblemer, får du udarbejdet en behandlingsplan, som du kan lægge i kassen i receptionen for at deltage i lodtrækningen om at blive en af de 10 heldige, der bliver udtrukket og dermed får 30% rabat på hele den foreslåede behandling.
Fra La Danesa siger vi tillykke med de 30 år.
http://www.clinicdental.eu/

Foto: Personalet hos Clínica Dental Escandinava.

 

IMG 7523

BioNatura i nye lokaler
Med flytningen lidt længere ned ad gaden i Los Boliches, Fuengirola, er Pernille Krøyer Dynesen og Miguel Moreno’s hjertebarn, BioNatura, blevet voksen. Forretningens 21 års fødselsdag markerer nemlig skiftet fra øko-butik til øko-supermarked.

Da Pernille og Miguel åbnede i oktober 1995 var det den første autoriserede økologiske butik i Andalusien og nr. 2 i hele Spanien.
“Den gang var det mest udlændinge, der handlede hos os, men i dag ser vi mindst lige så mange spaniere. Fødevarebevidstheden har ændret sig radikalt. Sundhed og dyrevelfærd er i fokus”, siger Pernille, der sammen med Miguel endvidere driver engros- og import/eksportvirksomhed, så resten af Europa også kan få glæde af BioNaturas produkter.

“Sortimentet er udvidet enormt, siden vi begyndte, og i dag har vi langt over 5.000 forskellige produkter på hylderne”, tilføjer Miguel, som også har ansvaret for familiens egne økologiske marker, hvor de fleste af BioNaturas grøntsager dyrkes. “Vi er i gang med at opbygge en glad og økologisk hønsebesætning, så vi kan sælge egne æg fra andalusiske høns”.

Udover frugt, grøntsager, kød og æg, har BioNatura også et stort udvalg af lækre økologiske oste, gluten- og laktosefri produkter, miljøvenlige hud- og hårplejeprodukter samt rengøringsmidler, hundefoder, vin, chokolade, morgenmadsprodukter, osv. osv. – og som noget nyt er der isbar med 14 forskellige slags lækre laktosefri is, øko-kaffe ‘to go’, friskpresset juice samt smoothies, som selvfølgelig også kan nydes på fortorvscaféen foran den nye forretning i Fuengirola.

Pernille og Miguel byder sammen med deres team velkommen til reception i BioNatura Fuengirola lørdag d. 24. september fra kl. 12 til 15. Der vil være masser af smagsprøver og snacks samt super gode tilbud – alt sammen økologisk, naturligvis.

BioNatura i Marbella ligger på sin vante adresse: C/ Félix Rodriguez de la Fuente s/n (tel. 952 900 401), mens BioNatura i Fuengirola nu ligger 150 meter fra den gamle butik på Calle El Pulpo, Edificio El Pulpo, Los Boliches (tel. 952 660 757).
www.bionatura.es

Voltzmann Foto 1

Vil du arbejde hos os?
Det danske callcenter DFRO har fået vokseværk og søger fem nye mødebookere til teamet.
”Men det er ikke meningen, vi skal blive et stort callcenter,” understreger Martin Voltzmann og uddyber: ”Vi arbejder kun med vores eget forsikringsagentur i Danmark, og vi er kun ude på at styrke medarbejderkredsen omkring dét samarbejde. Det giver også vores medarbejdere chancen for at fokusere på denne type mødebookinger og dermed tjene godt.”
Martin Voltzmann er partner i firmaet, og har hele sit erhvervsliv beskæftiget med forsikringer. ”Tidligere fik vi vores møder booket via andre callcentre, men jeg blev træt af at se callcentre ansætte purunge folk, og skyde med spredehagl for at booke et møde for erhverv pris. Det var vores agentur ikke godt stillet med,” fortæller Martin Voltzmann, som i dag med sin bror, Simon, har fået et velfungerende callcenter med 14 mand.
”Vi bruger mange ressourcer på vores phonere og klæder dem godt på, så de er velforberedte og klar til at booke en masse gode møder – og naturligvis tjene nogle gode penge til sig selv,” siger den danske forsikringsmand, som tilbyder en kombination af grundløn, bonus for regulært fremmøde og kommission.
”Har du blot lidt erfaring og er du arbejdsom, stabil og positiv, skal du nok få succes og få det godt i vores dynamiske team,” slutter Martin Voltzmann fra firmaets nye, lyse lokaler mellem Torremolinos og Benalmádena.

Kontakt os gerne. Vi tager godt i mod dig.

Dansk Forsikring Ressource Optimering (DFRO)
Simon Voltzmann
svo@dfro.dk
+45 53653195

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.