Det danske magasin i Spanien
Konjac Sponge – en længe ventet nyhed

Konjac Sponge - en længe ventet nyhed

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
Konjac Facial Group 1 copy

Konjac sponge er et nyt produkt på markedet, som revolutionerer måden at rense huden på. Rensesvampene er behagelige at bruge, skånsomme mod huden og renser samtidig i dybden. Og så er de miljøvenlige og fri for parabener.
Konjac-svampen indeholder kun naturlige fibre taget fra roden af Konjac-planten, som er en kartoffelplante, der vokser i Asien. Japanerne har spist og brugt Konjac-planten igennem 1500 år og den er godkendt som et lægemiddel pga. dens unikke egenskaber og sundhedsfremmende virkning.
Svampene er alkaliske og fyldt med gode stoffer – bl.a. vitaminer, jern, zink og folinsyre, og de masserer forsigtigt huden og stimulerer dermed blodgennemstrømningen og hudcellevæksten.
 
I sortimentet findes mange forskellige typer, der passer til både børn, mænd og kvinder. Svampene fås også med tilsætning af forskellige typer af fransk ler alt efter hudtype og behov.
Til den meget urene hud findes desuden en svamp tilsat bakteriedræbende brændt bambus.
Konjac-svampen kan bruges både med og uden renseprodukt.
Den holder op til tre måneder og kan med fordel lægges i bunden af en urtepotte, hvor den vil hjælpe planten med at holde på fugten.
Konjac-kropssvampen er især god til eksfoliering af huden inden påføring af selvbruner, idet uden på kroppen bliver peelet, så knopper og urenheder i minimeres.
Brugen af den afhjælper også indgroning af hår i forbindelse med barbering/hårfjerning.
 
For mere information om de fantastiske Konjac-svampe til ansigt og krop, kontakt venligst Nana Norrbom på tlf. 610 716 048 eller besøg hudplejeklinikken i Fuengirola.
Af Nana Norrbom

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa