Det danske magasin i Spanien

Den hellige grals vej gennem 2.000 år til både León og Valencia

Den gængse opfattelse af gralen er, at den er det bæger, som Jesus drak af under den sidste nadver. Dernæst skulle Josef af Arimatæa have opsamlet noget af Jesu blod, da denne hang på korset. Bægeret skulle i øvrigt have… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Lavt skattetryk i Andalusien

Det er billigt at bo på Costa del Sol – i det mindste rent skattemæssigt. En ny rapport fra det internationale forsknings- og skatteinstitut Tax Foundation viser, at Andalusien i dag har landets tredje laveste skattetryk. “Da man for et… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Turistrådet bekymret over de høje priser

Det har været – og er fortsat – et forrygende år for turismen på Costa del Sol. Formanden for turistrådet tøver ikke med at udråbe 2024 som ”det bedste år nogensinde”, men Francisco Salado er også bekymret for udviklingen –… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kunstdage i Frigiliana

Nu er det tid til årets udgave af de meget værdsatte kunstdage i Frigiliana, den smukke hvide landsby kun 14 minutters kørsel nord for Nerja. Arrangementet, Ruta del Arte Frigiliana, afholdes i år for ottende gang og ikke færre end… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Ost for alle pengene

Landsbyen Teba i Málaga bliver epicentret for spansk håndværksost i den kommende weekend under la Feria del Queso Artesano de Teba, hvor besøgende kan smage nogle af de bedste oste, landet har at byde på. Messen har nu på sit… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Kun 16,27% vand tilbage i Málagas vandreservoirer

Málaga-provinsen afsluttede det hydrologiske år 2023-2024 mandag den 30. september med en samlet kapacitet på 16,27 % i provinsens syv vandreservoirer. Ifølge tal fra vandværket Hidrosur har magasinerne nu i alt 99,50 kubikhektometer vand, sammenlignet med de 129,50 kubikhektometer, der… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Hvorfor vælge PropEye ejendomsadministration?

PropEye blev etableret på Solkysten for snart et årti siden. Konceptet bag PropEye er at bistå de mange udlændinge med feriebolig i Spanien og tilbyde en sikker og pålidelig administrationsservice. En service der omfatter tilsyn med boligen i ejerens fravær, så man trygt kan forlade sin ejendom i Spanien velvidende, at den er under opsyn […]

Kirkenyt fra Margrethekirken oktober 2024

MARGRETHEKIRKEN Avda. de Dinamarca 2 & Calle Ciprés 22, Las Lagunas, 29651 Mijas Costa Tlf. 952 587 481 Website: www.margrethekirken.com Kontortid i september: onsdage fra 18. sep. kl. 15-17, hvor præsten Hans Krab Koed træffes i kirken. Telefonisk træffetid tirsdag, torsdag, fredag kl. 10-12 på tlf.nr. +34 722 875 452 Følg kirken på Facebook: Margrethekirken […]

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.