Det danske magasin i Spanien

Spanske sommerdestinationer – uden turistpres eller hedeslag

Aldrig før i historien har så mange mennesker rejst, og med over 85 millioner besøgende alene i 2023 er Spanien en af ​​de foretrukne internationale destinationer. Overturisme er et udtryk, der bliver mere og mere almindeligt, og adgang til flere… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Dansk vinekspert: ”Der sker noget med spansk vin”

Skulle det være fint og lækkert købte man fransk eller italiensk. Skulle man derimod have noget billigt, købte man en spansk vin. ”Sådan var det engang. Det var dengang man købte en Siglo Saco vin med flasken pakket i en… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Roques de la Vila – Finestras ‘kinesiske mur’

En dramatisk skønhed. For dem, der søger oplevelser uden for typiske turistmål, er Roques de la Vila et MUST. Stedet er en påmindelse om, at Spanien stadig har meget at tilbyde folk, der tør vove sig væk fra alfarvej. I… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Surfere red på Málagas bølger i 70’erne

Nævner man surferstrande og Málaga i dag, er det nok de færreste, som mener, de to ting hører sammen. Normalt vender man blikket mod vest og peger på Tarifas og Cadiz’ brede, hvide sandstrande, hvis boardet rigtig skal ud på… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

Opskrifter – Vi vælger vilde vagtler

Vagtel har det latinske navn coturnix coturnix, og velsagtens heraf har den fået sit spanske navn, cordorniz. Den er en hønsefugl og tilhører fasanfamilien, hvor også agerhøns er medlemmer. Vagtlen er mindst af alle, og den måler maksimalt 17 cm… Du skal være logget ind for at se dette indhold.

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.