Det danske magasin i Spanien
Registrering af biler i Spanien

At registrere en bil i Spanien kan meget nemt blive en hovedpine. Det behøver det ikke at være, hvis man søger professionel hjælp. Ønsker du at bruge din bil i Spanien anbefaler Holms Bilregistrering, at du omregistrerer den. I længden er det meget billigere og mindre stressfuldt. Registreringsprocessen er organiseret fra start til mål og garanterer en let og problemfri omregistrering. Med næsten 25 års erfaring inden for Spansk bilregistrering, kan Holms Bilregistrering  tilbyde hurtig, nem og professionel hjælp, for alle bil og motorcykel relaterede opgaver. Holms Bilregistrering har seks kontorer og deres medarbejdere taler 7 forskellige sprog og kan hjælpe dig over hele Spanien. 

De har direkte kontakt til trafikministeriet (Tráfico) og kan derfor gøre registreringsprocessen meget kortere end de normale uger eller sågar måneder, det kan tage at registrere eller omregistrere en bil i Spanien.

Som noget helt nyt kan Holms Bilregistrering nu registrere biler telematisk, altså uden at se bilen. Dette er en meget praktisk og for tiden også en Corona-sikker mulighed.

Tidligere skulle en taksator checke alt. I dag kan det klares telematisk. Trafikministeriet (Tráfico) kan ved hjælp af stelnummer og attest finde de tekniske data om alle køretøjer. Alt bliver checket online og papirerne underskrives elektronisk.

At omregistrere en bil er faktisk ganske enkelt med den rette professionelle hjælp. Man skal indlevere fotokopi eller scanning af pas og NIE-nimmer samt skøde, lejekontrakt, eller empadronamiento og den originale registreringsattest. Holms Bilregistrering benytter sig af kurérservice til det praktiske, og dokumenterne afhentes på din adresse. Når Holms Bilregistrering har klaret alt det praktiske i løbet af et par dage, sender de nummerpladerne og den nye registreringsattest tilbage til dig enten i Spanien eller dit hjemland, igen med kurér service og så er du køreklar. Holms Bilregistrering hjælper dig også med kontakt til forsikringsselskab.

Du kan stadigt komme ind på et af deres kontorer og få en aftale.

Holms bilregistrering er dedikerede til deres job og tingene fungerer. ”Vi lægger vægt på Koordination og organisering.”, siger Tim Holm, ”Vi kan selvfølgelig kontaktes på telefon, og vi holder meget af den personlige telefoniske kontakt. Du kan også komme ind og besøge os på et af vore kontorer. Den skriftlige korrespondance foregår dog kun per mail. (red. Ingen sms eller WhatsApp) den måde sikrer vi at alle medarbejdere har adgang til den korrespondance der har været med kunden, så en optimal service kan gives fra alle i vores team”.

Holms Bilregistrering har omregistreret mere end 35.000 biler til spanske plader og er det største statsautoriserede bilregistreringsfirma i Spanien. De har mere end 20 fastansatte, og med en kombination af medarbejdere fra statens motorkontor og professionelle ingeniører, kan de løse alle import- og bilregistreringsrelaterede opgaver.


Gældende regler for indføring af bil

Du kan køre i din bil i 30 dage i Spanien, hvis du er spansk resident. Hvis du ikke er resident, kan du have din bil seks måneder i Spanien, hvorefter den skal være ude af Spanien 12 måneder, før den kan komme ind igen. Hvis du bliver stoppet af politiet, har du pligten til at kunne bevise, at bilen ikke har været i Spanien længere end tilladt. Dette er i modsætning til andre EU lande, hvor det er politiet, som skal bevise, at bilen har været for lang tid i landet.

Hvis du ikke kan bevise, at bilen ikke har overskredet det lovlige tidsrum i Spanien, vil den normalt blive konfiskeret af politiet. Bøden for ikke at omregistrere bilen er 2.500 euro + udgifter til fejeblad og ophold i politiets parkeringsfaciliteter. Udover disse udgifter skal der betales registreringsafgift for at få bilen frigivet.


Af Holms Bilregistrering

www.spanskbil.com

carsreg.holmes@gmail.com

Af Holms Bilregistrering

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.