Det danske magasin i Spanien
Kom til julemarked hos Birdie Vinos

Kom til julemarked hos Birdie Vinos

Hvert år gentages sætningen “Julen starter hos Birdie Vinos”, og det er så sandt som det er sagt  – også i 2020.

I New York tændes træet snart på Times Square og i København er det på Kongens Nytorv at det store træ tændes, som tegn på at nu er det snart jul. 

Her på kysten bliver julen traditionen tro skudt i gang til duften af gløgg og julegodter, smukke juledekorationer og inspiration til julegaverne. Det er det årlige julemarked hos Birdie Vinos, der signalerer starten på denne glade fest. Jeanett Lorentzen og hendes team har haft travlt med at gøre klar til julen. Birdie Vinos er pyntet op til jul, og det at træde ind i og opleve denne fantastiske verden af jul og traditioner, er helt klart noget helt specielt. 

Birdie Vinos, glæder sig til at se alle, og byder på et glas vin eller gløgg, hjemmelavede småkager og lidt tapas. Så benyt denne dag til at få købt dine første julegaver, flotte dekorationsting, så du er klar til julemåneden eller en lækker ting til dig selv her og nu. Der er også mulighed for at smage nogle af de mange lækre vine, som Birdie Vinos har, der passer perfekt, til flæskesteg, andesteg eller kalkun. Birdie Vinos har mange gode tilbud denne dag på udvalgte vine, vine som du også kan smage inden de lægges i kurven og tages med hjem.

På julemarkedet, der begynder kl. 11 og varer til kl. 15, vil du også kunne finde 

Grupo Artenovum, der består af Mugge Fischer og Ose del Sol der udstiller deres Bobby Bears, 3-D skulpturer og udvalgte malerier – måske som julegaveidé til hjemmet? 

Kom og vær med til at fejre julens komme – alle børn, unge og voksne er velkomne til årets julemarked hos Birdie Vinos. 

Vi ses i Urb. El Lagarejo, Ctra. de Mijas. 

Lørdag den 28. november kl. 11 – 15. 

Tlf.: 952 46 20 74 www.birdievinos.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.