Det danske magasin i Spanien
JENSEN CROWN MED ALOY® 3.0 SPRINGS

JENSEN CROWN MED ALOY® 3.0 SPRINGS

Jensen Crown er vores mest eksklusive sengemodel med en dobbelt madras lavet af seks forskellige lag for at give dig den bedst mulige søvn. I kernen af ​​den vendbare madras finder du vores 16 cm Aloy 3.0 fjedre plus et ekstra komfortlag i form af et andet fjedersystem, der måler 7 cm. Derudover kommer de 12,5 cm fjedre i sengebunden. Nedenfor finder du vores Exact Comfort Adjustment (Precise Comfort Adjustment), der gør det muligt at justere sengens fasthed med et enkelt tryk på en knap.

GOD VENTILATION, GODT SENGEKLIMA & GOD STØTTE

Det 10 cm tykke Majestic toplag på madrassen leveres som standard med Jensen Crown lavet af Innergetic® Sonocore Latex. Den åbne cellestruktur betyder, at den både er åndbar og fugtisoleret. Polstringsdækket er perforeret, hvilket sikrer optimal ventilation, og profilen er skåret og har en blødere og fastere side. Latex hæmmer bakterievækst og husstøvmider, hvilket giver et renere og mere hygiejnisk sengeklima. Innergetic® Sonocore Latex er miljøvenlig og meget holdbar.

ALOY® 3.0 – VORES NYESTE INNOVATION I AVANCEREDE FJERSYSTEMER. 

Patentert og eksklusivt for Jensen.

Mens du sover, er dette intelligente fjedersystem vågen og tager sig af hele din krop, inklusive hofterne, der ligesom skuldrene er en sårbar del af kroppen. Senerne, der omgiver hofterne, gør dem særligt følsomme over for tryk, især når vi ligger på vores side. Med Aloy 3.0 har fjedersystemet forbedret bæreevne i hoftezonen, samtidig med at hoften kan synke endnu dybere ned i madrassen. For dem, der foretrækker at sove på ryggen, giver Aloy 3.0-systemet også behagelig rygstøtte.

SPECIALLAVET TILBEHØR 

Et separat hovedgærde er specielt designet til denne seng. Den består af fem tæt sammensatte paneler og er 330 cm bred og 180 cm høj med Eicon Wall natborde indbygget i hovedgavlen. Sengebordene, ligesom sengens ben, fås i tre forskellige designs: hvidkalket, eg og sort.

Polígono Nueva Campana 23, Nueva Andalucía, 29660 Marbella.

Åpent: Mandag – fredag kl 10-14 & 15-18.

Jensenstore.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.