Det danske magasin i Spanien
Bedre kvalitet fra hanen · Fuengirola viser sit sociale ansigt · Ny Van Gogh-udstilling til Málaga

Bedre kvalitet fra hanen · Fuengirola viser sit sociale ansigt · Ny Van Gogh-udstilling til Málaga

Bedre kvalitet fra hanen

“Kvalitet fra hanen” er titlen på en ny kampagne, som opfordrer borgerne på Costa del Sol til at drikke mere vand fra hanen. Tilbage i år 2005 investerede Málaga kommune 66 millioner euro i et rensningsanlæg for at sikre kvaliteten af postevandet. Men til trods for den store investering og det gode postevand, er det i dag kun 38 procent af provinsens indbyggere, der drikker vandet. De fleste er fortsat mest trygge ved at købe mineralvand i literflasker i butikker og supermarkeder. Myndighederne vil gerne have borgerne til at drikke mere vand og garanterer, postevandet har en god kvalitet, en god smag og er billigt. Tidligere, før år 2005, var Málagas postevand drikkeligt men saltet og kalket og ikke altid lige velsmagende.
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Fuengirola viser sit sociale ansigt

Fuengirola kommune tager en række initiativer for at hjælpe kommunens dårligst stillede. Således kan byens borgere med økonomiske problemer få 30 procent nedsættelse på deres ejendomsskat, affaldsskat og vejafgift. Man antager, at 25.000 borgere, i en eller anden udstrækning, vil få glæde af initiativet. Tilsvarende garanterer kommunen, at ingen kommunalskatter vil stige i årets løb. På budgettet for 2019 har kommunen afsat 124.000 til støtte til kommunens madindsamling og sociale spisesteder. Som første kommune på Costa del Sol lancerede Fuengirola sidste år et nyt boligkoncept for ældre, som ikke har råd til at betale egen bolig. Kommunen har istandsat næsten 100 boliger, som nu deles af to eller tre pensionister. Det giver gode boliger til lav husleje og tilsvarende lave dele-udgifter til hjemmehjælp og andre sociale ydelser.
 
 
 
{loadposition google}
 
 

Ny Van Gogh-udstilling til Málaga

Kunst og teknologi går hånd i hånd, når den nye Van Gogh udstilling kommer til Málaga den 9. marts. Udstillingen får titlen “Van Gogh Alive” og bliver en helt ny type udstilling med et storslået visuelt show. Udstilling har sat besøgsrekord i 45 byer verden over og har også haft kæmpe succes i Madrid, Sevilla og Alicante. Udstillingen får en fin placering i Málagas havn frem til den 9. juni. Entréen bliver 12 euro for voksne og 9 euro for børn.
 
 
 
 
{loadposition google_native}

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.