Det danske magasin i Spanien
Flere ferieboliger end hotelværelser · EU fortsætter et par år med sommer- og vintertid · Nye hastighedsbegrænsninger på vej

Flere ferieboliger end hotelværelser · EU fortsætter et par år med sommer- og vintertid · Nye hastighedsbegrænsninger på vej

Flere ferieboliger end hotelværelser

Udlejning af ferieboliger er blevet så populært blandt turister, og så god en forretning for udlejer, at der pr. 1. marts på Costa del Sol er registreret små 250.000 sengepladser til udlejning via ferieboliger.
Da Junta de Andalucía for præcis tre år siden indførte den nye registreringslov for boliger til ferieudlejning, havde ingen forestillet sig, at antallet af sengepladser i udlejningsboligerne ville overstige hotellernes kapacitet på 101.000 pladser. Men faktum er i dag, at der er to en halv gang så mange sengepladser på markedet, som der er sengepladser på hotellerne.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

EU fortsætter et par år med sommer- og vintertid

Natten til den 31. marts skal vi atter stille urene en time frem, og natten til den 27. oktober skal vi tilsvarende sætte urene en time tilbage. Og det bliver ikke sidste gang. Europa-Parlamentet har besluttet at udskyde elimineringen af sommer- og vintertid mindst frem til år 2021. Alt tydede ellers på, at indeværende år skulle blive det sidste med sommer- og vintertid, men et flertal i Europa-Parlamentet er enige om at udskyde beslutningen. Man finder ingen grund til at forcere beslutningen, og tilsvarende finder man det klogt at give virksomheder og offentlige institutioner mere tid til at forberede sig på de nye tider. Blandt andet skal alt elektronisk udstyr “nulstilles”, så det ikke automatisk stifter til sommer- og vintertid som hidtil.
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 

Nye hastighedsbegrænsninger på vej

Vel er der udskrevet parlamentsvalg den 28. april, men den siddende PSOE-regering agter alligevel at indføre nye hastighedsbegrænsninger inden det forestående valg. Den spanske regering vil have farten markant nedsat i byerne – fra 50 km til 30 km i timen, dog med enkelte undtagelser. Regeringen har tidligere gennemført tilsvarende hastighedsbegrænsninger bl.a. på de etsporede motorveje. Her måtte man tidligere køre 100 km/t. I dag er fartbegrænsningen 90 km/t. Den siddende regering agter også at opstille flere radere til at måle bilisternes hastighed og udstede fartbøder.
 
 
 
{loadposition google_native}
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.