Det danske magasin i Spanien
6 forskellige måder teknologi kan spare dig penge online

6 forskellige måder teknologi kan spare dig penge online

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Den teknologiske udvikling er eksploderet i de seneste år. Digitaliseringen af samfundet er stort set til stede overalt, om så du skal logge ind på din e-Boks, overføre penge til en ven via MobilePay eller i kontakt med en ven eller veninde på sociale medier. Der er ingen tvivl om, at digitaliseringen har gjort livet lettere, men det er samtidig også blevet en hel del dyrere. De digitale enheder koster os tusindvis af kroner og opdateres i et væk, så man altid skal investere mere. Men kan den teknologiske udvikling også benyttes til netop at spare penge? I denne artikel ser vi på flere forskellige nye teknologiske redskaber, der faktisk kan bruges til at spare dig penge online.

Brug en intelligent spare-app for at spare penge i husholdningen

I dag kan man downloade et væld af forskellige apps, der kan hjælpe dig med at få styr på budgettet i hjemmet. Især på alle de forskellige ting, der hober sig unødvendigt op, og som du sikkert ikke rigtigt har styr over. Med en app, der kan overvåge dit budget og forbrug, vil du ret hurtigt kunne få det store overblik over din økonomiske situation. Men hvad endnu bedre er: Du får tilmed gode råd til eventuelle besparelser i din husholdning.

Få overblik over dit elforbrug via en unik app

Med de ekstremt høje elpriser er det nærliggende også at sætte ind med besparelser på sit energiforbrug. Og her kan online apps faktisk også hjælpe. Der er nemlig udviklet en app fra Watts, som overvåger døgnets kommende elpriser. På den måde kan du via din mobiltelefon eller tablet få direkte indblik i, hvornår det er billigst at sætte opvaskemaskinen eller tørretumbleren i gang. Appen kan faktisk også vise, hvor meget CO2 der er i de forskellige eltimer. Du kan altså selv bestemme, om du vil rette dit strømforbrug henimod mere vedvarende energi.

Brug en VPN til onlineshopping

Det er ofte muligt at finde gode tilbud på nettet, når man ønsker at shoppe online. Men de færreste er klar over, at de respektive hjemmesider faktisk kan fastsætte priserne, alt efter hvor i verden du søger fra. Din IP-adresse afslører, hvor i verden du befinder dig. Dermed kan de respektive online shoppingsider fastsætte prisniveauet alt efter, om der søges fra et rigt land som eksempelvis Danmark. Det problem kan man dog komme uden om ved at bruge en VPN. En VPN kan maskere din IP-adresse. Dermed vil de hjemmesider, du besøger, ikke længere kunne spore din geografiske placering og eventuelt sætte priserne op.

Drop abonnementet til fitnesscenteret

Mange kaster flere tusinde kroner efter dyre abonnementer til fitnesscentre landet over. Men i dag findes der faktisk en lang række fantastiske trænings-apps, der kan guide dig kvit og frit gennem effektive træningsøvelser. Og det bedste ved det hele er, at de kan klares fra hjemmet eller i parken. De pågældende apps er udarbejdet af professionelle trænere, så du vil måske ligefrem få endnu mere vejledning og indsigt i din træning, end hvis du blot stod alene i fitnesscenteret.

Spar på madbudgettet med ‘undgå madspild’ apps

Der er også penge at spare online ved at downloade forskellige madspilds-apps. Disse apps er udviklet af virksomheder, der har skabt kontakt til et netværk af madsteder overalt i landet. I disse apps er det muligt at bestille overskydende mad fra større kantiner, brød fra diverse bagerier samt sandwiches og smørrebrød fra madsteder som er til overs. Maden fejler intet, og den kan ofte fås til halv pris eller billigere, hvis man er heldig.

Styr smart-belysningen via app og spar penge

Har du ikke allerede fået udskiftet dine gamle glødepærer med LED-sparepærer eller smart-pærer, så er tiden nok inde nu. Med smart belysning er der endda en hel del penge og energi at spare, da de pågældende smart LED-pærer kan føjes til dit smart home system. Det betyder, at du eksempelvis kan indstille dine pærer til at lyse på forskellige tidspunkter, og lukke automatisk ned, når der er brug for det. Du kan også dæmpe belysningen, hvis der ikke er behov for kraftigt lys og så derigennem skabe besparelser. Din smart home-belysning kan føjes til en app, så du nemt og enkelt kan styre lyset i hjemmet fra mobilen.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa