Det danske magasin i Spanien
637 bøder til prostituerede – mod 24 til deres kunder – Endnu en chauffør mister livet i svinget ved La Cala de Mijas – Præsten bliver fire år til

637 bøder til prostituerede – mod 24 til deres kunder - Endnu en chauffør mister livet i svinget ved La Cala de Mijas - Præsten bliver fire år til

637 bøder til prostituerede – mod 24 til deres kunder

I Spanien er det forbudt at tilbyde og købe seksuelle ydelser på åben gade. Til trods for forbuddet har politiet i Málaga i år udstedt 637 bøder til prostituerede, som har tilbudt deres ydelse på offentlig gade. Tallet, som er en fordobling i forhold til sidste år, står i stærk kontrast til de kun 24 bøder, som er blevet udstedt til personer, der har købt seksuelle ydelser. Det skyldes, at det er ressourcekrævende og vanskeligt at pågribe køberne på fersk gerning, forklarer lokalpolitiet i Málaga. Bøderne, der udstedes, er typisk på 750 euro. Det gælder både til udbyder og efterspørger. Tilsvarende har lokalpolitiet i årets løb udstedt 54 bøder til personer, som har dyrket sex på offentlige steder, hvilket heller ikke er lovligt.
 

Endnu en chauffør mister livet i svinget ved La Cala de Mijas

En lastvognschauffør mistede i søndags livet, da han i et af svingene på N-340 ved La Cala de Mijas mistede kontrollen over sit køretøj og kørte ud over skranten. De skarpe sving i præcis dette område forårsager ofte ulykker for lastvognchaufførerne, som ikke er vant til at køre på strækningen, og som overraskes over, hvor svært det er at styre deres store køretøjer i netop disse skarpe sving. Ulykkerne med de væltede lastvogne medfører altid kilometerlange trafik køer – og i søndags også et dødsfald. Myndighedernes anmærkninger på kystvejen har tilsyneladende ikke den store effekt. Det samme kan siges om det omfattende vejarbejde, som myndighederne udførte omkring år 2000 for netop at gøre svingene på denne strækning mindre skarpe.

Præsten bliver fire år til

Iben Snell har forlænget sin kontrakt med Margrethekirken for en ny fire-årig periode. Det betyder, at hun frem til 2021 vil være fast præst i den danske kirke i Mijas. Iben Snell har tidligere være dansk præst i både Tyskland og Kina, men hun trives særdeles godt i det spanske. ”Jeg er lykkelig for at skulle arbejde her i fire år til. Jeg elsker kirken, menigheden, kirkegængerne, livet omkring kirken og den gode hverdag, jeg har her på Costa del Sol,” udtaler Iben Snell til La Danesa. Hun lover fire nye år, hvor man vil holde fast i de gode traditioner, men hvor der også bliver plads til nye tiltag.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.