Det danske magasin i Spanien
Kæmpe fremgang for Málagas lufthavn – 40 procent af andalusierne nærmer sig fattigdomsgrænsen – Optimisme i Málaga CF – og spændende gensyn

Kæmpe fremgang for Málagas lufthavn - 40 procent af andalusierne nærmer sig fattigdomsgrænsen - Optimisme i Málaga CF – og spændende gensyn

Kæmpe fremgang for Málagas lufthavn

I årets løb har lufthavnen registreret 17,6 millioner passagerer. Det er over en million flere passagerer end sidste år, og alt tyder på, at lufthavnen inden årets udgang vil runde de 18 millioner passagerer. Det er en stigning på 12 procent og betyder nyt rekordår for Málagas lufthavn – igen! Og der er rigelig plads til at vokse, for med den nye terminal har Málagas lufthavn kapacitet til at kunne modtage 30 millioner passagerer i fremtiden.
Med de flotte tal konsoliderer lufthavnen sig som landets fjerde største lufthavn målt på passagerer efter Madrid, Barcelona og Mallorca.

40 procent af andalusierne nærmer sig fattigdomsgrænsen

En ny undersøgelse fra EU kommissionen fortæller, at to ud af fem andalusiere lever under eller nær den EU bestemte fattigdomsgrænse. I overført betydning viser undersøgelsen, at 40 procent af den andalusiske befolkning har svært ved at få husholdningsbudgettet til at række måneden ud og/eller med mellemrum søger bistand hos familie, venner eller offentlige institutioner. Bag de triste tal gemmer sig det faktum, at Andalusien fortsat har landets højeste arbejdsløshed og laveste indkomstsniveau.

Optimisme i Málaga CF – og spændende gensyn

Med to sejre og en uafgjort i de seneste tre opgør på Estadio La Rosaleda i Málaga præger optimismen nu holdet skønt en fortsat placering i bunden af La Liga. Og med Sevilla-klubben Betis i resultat-mæssig krise tegner det til et spændende opgør mellem de to klubber mandag aften i Málaga. Kampstart kl. 21.00. Her bliver det til et gensyn med denne populære spiller: 
 
malaga dec
Joaquin jubler sammen med to andre tidligere Málaga-spillere Demichelis og Camacho i de gyldne Champions League-dage.
Han henrykte i de glade og succesfulde Málaga-dage i Champions League i sæsonen 2012-13, den nu 36-årige Joaquin. Med sin hastighed, acceleration og fremragende driblinger rev han på højre fløj ethvert forsvar op. Ikke mindst hans krydsningsevne skabte ravage uansat om modstanderen hed Milan, Anderlecht, Porto eller Dortmund. Joaquin spillede for Málaga CF i perioden 2011 – 13 for herefter at tage på hans første udenlandske eventyr i hans lange karriere, nemlig til Fiorentina i Italien. Nu er Joaquin tilbage i sin barndomsklub, Real Betis i Sevilla. Billetter til matchen Málaga CF – Betis mandag ved kontakt til den danske supporterklub af Málaga CF, La Peña de Dinamarca: kontakt@malaga-support.dk – tlf. +34 617 700 424

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.