Det danske magasin i Spanien

Da jeg for 10 år siden læste til heilpraktiker (tysk uddannet naturlæge, red.) havde uddannelsen mange elementer fra de gamle tyske kurbadstraditioner og jeg må indrømme, at jeg har taget hydroterapien til mig. Hydroterapi kan nemlig, i sin mest primitive form, udføres af alle patienter, i deres eget hjem, med super resultater.

Jeg vil derfor lave en artikelserie, hvor jeg kort fortæller om de forskellige former for hydroterapi og forhåbentligt vil du kunne bruge mine artikler til at afhjælpe, lindre og måske til og med helt fjerne forskellige symptomer, du går rundt med. I denne udgave vil jeg fortælle dig om undervandsmassage og Schlenzbade.

Varme opbygger og styrker
Et Schlenzbad er et terapeutisk bad, hvor vandet er varmere end 39 grader. Det er nemlig ved den temperatur, at varmefølsomme vira og bakterier dræbes og i øvrigt også derfor, at en feber i kroppen som regel ligger på 39 grader. Jeg anbefaler Schlenzbade til alle patienter med stofskifteproblemer og tendens til kredsløbsproblemer. Du kan også anvende Schlenzbadet til alle stresssymptomer, lige fra mavesår til søvnløshed. Det består i sin enkelthed i, at du lægger dig i et badekar med minimum 39 grader varmt vand. Her ligger du i minimum en halv time dagligt eller minimum tre gange om ugen.

Boblebad eller hydroterapeutisk spa
Og nu til undervandsmassagen. På tyske kurhoteller kan du booke kombinationsbehandlinger, hvor du i en hydroterapeutisk spa ligger i et Schlenzbad og får aktiveret ømme muskler med vanddyser. Lider du af nogle af de symptomer, jeg har nævnt ovenfor, vil jeg anbefale dig, at du får din egen hydroterapeutiske spa. Men du skal se dig godt for! Efter min mening er det amerikanerne, med firmaet HotSprings®, der i dag er de førende. Hver enkelt dyse er placeret med omtanke og har sit helt specifikke behandlingsområde. Du har dyser, der specifikt behandler dine store muskelgrupper, løsner muskelspændinger og aktiverer din blodcirkulation. Du har dyser, der aktiverer dine zoneterapeutiske punkter under fødderne og dermed aktiverer alle dine indre organer til øget optagelse og udskillelse. Og du har dyser, der aktiverer specielle akupunkturpunkter og dermed cirkulerer og frigør ophobet energi. Desuden er vandet 39 grader, så du samtidig opnår alle de positive effekter fra et Schlenzbad og får aktiveret det beroligende nervesystem, så du bliver dejligt afslappet og kommer helt ned i kroppen.Pernille Damore, der startede detox bølgen i Danmark, bor i dag i Spanien. Hun er uddannet heilpraktiker og en erfaren holistisk behandler. Underviser på kurser og workshops, har retreat ophold i Spanien og er forfatter til flere bøger.

“Vi er meget glade for vores hydroterapeutiske spa. Vi bruger den regelmæssigt og kan virkelig mærke forskel. Jeg nyder især fodmassagen, der slipper mine spændinger og giver mig en meget afspændt og afslappet krop. Min kone lider af gigt. Det var faktisk hendes idé at købe spaen og det er helt tydeligt, så meget det hjælper hende, at bruge spaen regelmæssigt.” Eric Vrolijk, Belgien.

For yderligere information og rådgivning om hydroterapeutiske spa kontakt AquaPool Spa på 952 92 78 11

Af Hydroterapi

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.