Det danske magasin i Spanien
Sommer og immunsystemet

Det er sommer. Spanien har åbnet op, så turister igen kan komme og besøge vores dejlige sommerland.

Det betyder, at mange turister fra nær og fjern og vil komme og besøge os i de nærmeste måneder.

Derfor gælder det om, at mens vi nyder livet, også passer godt på os selv.

Udover at spise sundt og grønt, såvidt muligt økologisk, kan det godt betale sig at investere i at booste dit immnusystem.

Et forholdsvis nyt produkt fra Biosym ved navn Omni-Immune lyder fantastisk spændende,  Jeg har gennem flere tilbagemeldinger erfaret  at der er stor tilfredshed med produktet.

Så føler du dit immunsystem trænger til støtte, kan Omni-Immune være et relevant tilskud.

Omni-Immune indeholder en forholdsvis ukendt naturlig ingrediens EpiCor, der er udtrukket af fermenteret gær. EpiCor har en del forskning bag sig.

Produktet er også velegnet for veganere.

Kort forklaret er EpiCor et whole food fermentat, hvilket betyder, at EpiCor består af naturlige ingredienser såsom betaglukaner, vitaminer og aminosyrer mm.  Alt forekommer i små mængder, og skal derfor ikke deklareres i EpiCor. Summen af alle disse ingredienser arbejder  sammen, og giver den positive effekt.

Ved EpiCor er der anvendt en speciel fermenteringsproces der betyder at gær er brugt til at udvinde de mange næringsstoffer. Således er EpiCor blevet fremstillet under en skånsom proces, så der ikke er noget, der går til spilde.

Man kan sige at EpiCor er en slag multivitamin for immunsystemet.

Det kan måske være en god ide at tage Omni-Immune sammen med C-vitaminer.

Pas godt på jer selv og hinanden og hav en god sommer.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.