Det danske magasin i Spanien
Sådan får du mere glæde ind i hverdagen

Sådan får du mere glæde ind i hverdagen

Dette er sponsoreret indhold

For at få mest muligt ud af livet, handler det om hele tiden at være i balance. Mange af os bruger dagligt alt for meget tid på at stresse og bekymre os over ting, som i det store billede ikke spiller nogen betydelig rolle. For at skabe mere glæde i hverdagen, kræver det, at vi sætter fokus på nogle af de faktorer, som påvirker vores daglige humør og indre balance. Ønsker du at blive klogere på hvad du skal fokusere på, for at skabe mere glæde i din hverdag, så læs med videre.

Et bedre sexliv

Vores sexliv påvirker vores daglige humør og sex er en af de ting, der virkelig er med til at gøre os glade. Dette hænger sammen med, at sex er den aktivitet, der udløser flest dopaminstoffer i hjernen, hvilket er med til at gøre os lykkelige. Samtidig med dette, kan denne form for nærvær og intimitet være med til at sænke vores stressniveau, som ligeledes er med til at påvirke vores indre balance positivt. For at spice sexlivet lidt op, om end det er med en fast partner eller ej, kan du her finde alt det bedste sexlegetøj og forhåbentlig blive inspireret.

Mere motion

Bevægelse er godt for både din krop og dit sind, og er ligeledes med til at frigive nogle stoffer i hjernen, som giver dig mere overskud og gør dig gladere. Derfor er motion en af de vigtigste faktorer til at få dig i bedre humør, hvis du for eksempel har haft en mindre god dag på arbejdet. Der findes mange forskellige måder at motionere på – løb, cykling, lange gåturer og så videre – så det handler blot om, at du finder den form for bevægelse, som du bedst kan lide. Hvis du synes det er sjoveste at motionere sammen med andre, kan det være en fantastisk idé at alliere dig med en god ven eller veninde. På denne måde kan I også være med til, at motivere hinanden. 

Sund kost

Din kost har betydning for dit humør. Her handler det om at spise en sund og varieret kost, så din krop får de næringsstoffer den har brug for, for at kunne fungere optimalt. En god kost vil altså bidrage til at booste dit humør og dermed skabe mere glæde i din hverdag. Spis for eksempel en masse grøntsager, fisk, nødder, frugt og andre gode madvarer.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.