Det danske magasin i Spanien
Hvor finder man de bedste oplevelser inden for live-gaming?

Hvor finder man de bedste oplevelser inden for live-gaming?

En af de helt store emner den dag i dag er live-gaming og online-spil. Det er nærmest ligegyldigt, hvilket medie man bevæger sig på, så er det svært ikke at støde på artikler og nyheder om det. Og det giver da også god mening, da det er en gigantisk industri, der kun bliver endnu større. Det kan for mange, særligt den ældre generation, være et emne der er svært at sætte sig ind i, men alt tyder på at dækningen kun bliver større i fremtiden. Derfor er det nærliggende at stille sig selv det spørgsmål, hvor man egentlig finder de bedste oplevelser henne. For at besvare det spørgsmål er det vigtigt at man beslutter sig for, hvad det egentlig er, man leder efter. Der er f.eks. en kæmpe forskel på live casino og eSport, men begge dele vil kunne kategoriseres som online-spil og dermed live-gaming.

Livestreams på internettet

Internettet bugner med forskellige muligheder for at få en fed oplevelse med live-gaming. YouTube, der tidligere blot var en hjemmeside hvor man kunne uploade allerede færdigredigerede videoer, tilbyder nu både musik og streaming. Selvom , så kommer man ikke uden om Twitch, der er mastodonten inden for livestreaming, særligt når det kommer til gaming. Her kan alle lave en kanal og streame et givent spil efter eget ønske. Det kræver ikke nødvendigvis noget udstyr, men som regel vil folk gerne se og høre hvem der spiller, og så skal man have både en mikrofon og et kamera. Det er i udgangspunktet også helt gratis at se folk spille på tjenesten, men kan man lide indholdet, og har man lyst til ekstra fordele eller blot at støtte de(n) person(er) der står bag, kan man vælge enten at donere eller betale et fast månedligt beløb. En anden måde at støtte folkene bag, er ved at støtte dem på hjemmesiden Patreon. Det kræver dog, at de er registreret på denne hjemmeside, men her er det også muligt at få ekstra fordele ved at give et beløb hver måned, hvilket mange af både de større og mindre streamere gør brug af.

Spil selv spil online

Der er selvfølgelig også den mulighed, at du i stedet for at se andre spille, selv vælger at spille et spil online. Hvis du føler at du gør det ekstra godt, eller du bare har en humoristisk sans, vil du også kunne oprette dig på eks. Twitch.tv, og selv streame ud til hundred- eller måske endda tusindvis af seere. Det er gratis at komme i gang, og udover det ovennævnte udstyr og selvfølgelig et spil, samt noget at spille på, så er der egentlig ikke så forfærdelig meget andet at gøre, end at klø på. De mange seere kommer enten med held eller flittighed, men det er værd at holde sig for øje, at der er hård konkurrence. Det kan derfor være en god idé at finde en niche, som man specialiserer sig inden for.
 
 
 
(advertorial)

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.