Det danske magasin i Spanien
Cudeca Walkathon bliver til WalkaHOME

Cudeca Walkathon bliver til WalkaHOME

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Hvert år tager hundredvis af mennesker til Benalmádena for at deltage i Cudecas Walkathon for at støtte Cudecas hospice, som giver pleje til mere end 500 mennesker, der lider af cancer og andre alvorlige sygdomme. 

Desværre er dette års Walkathon aflyst på grund af den nuværende situation med Covid-19 og den nationale nødsituation.

Men Cudeca tillader ikke sig selv at blive stoppet, og du kan stadig bidrage!

Med kampagnen #CaringToghether, erstatter Cudeca i år sit Walkathon-event med “WalkaHOME” (Walk at home for Cudeca Hospice), med det formål, at rejse midler til gavn for fortsat specialistpleje på Cudeca for folk i de sidste faser af livet.

Arrangementet finder sted i dit hjem, lørdag 9 maj mellem kl. kl. 10.00 – 20.00, og du deltager med valgfri fysisk aktivitet såsom dans, vægtløftning eller endda svømning i din egen pool. Derudover sender Cudeca forskellige aktiviteter såsom pilates, zumba, underholdning og meget mere på sin YouTube-kanal.

Deltagelse koster 2 euro og tilmelding sker på Cudeca’s hjemmeside, hvor mere information om arrangementet også er tilgængelig, og hvor der også kan foretages frivillige donationer.

For registrering og donationer: www.cudeca.org/en/actualidad/walkahome-una-marcha-en-casa-por-cudeca/

Cudeca går nu en meget vanskelig tid imøde, da det i den nuværende situation er næsten umuligt at rejse midler til driften af velgørenhedsorganisationens arbejde, så ethvert bidrag er velkomment.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa