Det danske magasin i Spanien
Solaga åbner i Fuengirola

Solaga åbner i Fuengirola

I ti år har al fokus været rettet med Málaga by. Men nu åbner det danske boligudlejningsselskab Solaga sit første kontor uden for storbyen. Det sker i Fuengirola, hvor selskabet får flere og flere boliger og bookinger. ”Vores forretning er bygget op omkring internettet. Det er let, hurtigt og sikkert, men omvendt er det svært at gøre en forskel overfor lejer og udlejer. Derfor vil vi også være fysisk til stede på markedet,” fortæller Steffen Hansen, som er Solagas stifter og daglige leder. Han har altid foku-seret på udleje af gode boliger med god beliggenhed og terrasse eller altan med ud-sigt. Med den filosofi har selskabet i dag små 70 boliger i porteføljen i Málaga, men Solaga vil gerne udvide og gør nu noget ved sine forespørgsler fra Fuengirola, Marbel-la og
Nerja. ”Vi vil gerne vokse, men i et tempo hvor vi kan følge med. Vores iver og travlhed må ikke påvirke vores serviceniveau overfor hverken lejer eller udlejer,” bebuder Stef-fen Hansen, som fra det nye kontor i Fuengirola centrum er på jagt efter nye boliger til ventende kunder. ”Hvis der bare er lidt potentiale i din bolig, er det før lykkedes os at gøre en grim ælling til en smuk svane. Ofte kan man komme langt for få midler, og vi og vores indretningsarkitekt giver dig klare råd,” slutter han. Med på råd har han mø-belhuset Loft & Roomers, som har indrettet Solagas nye kontor.
 
Tlf: 952 214 891
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.