Det danske magasin i Spanien
Oprethold livskvaliteten i dit eget hjem

Oprethold livskvaliteten i dit eget hjem

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Jette Dohm Kristiansen fra Dania Care, har haft travlt de sidste 12 måneder. Selvom hun kunne konstatere at nogle af hendes kunder vendte hjem da verden sidste år lukkede ned, og der ikke kom så mange nye til Costa del Sol, blev der alligevel travlt for Dania Care, så Jette må løbe stærkt, og allerede sidste år blev der ansat ekstra personale.

Er du syg eller har brug for hjælp er Dania Care klar til at assistere. At være bekymret og bange, er helt naturligt, og især under coronapandemien har der været en del af Jettes kunder der har været ekstra bekymrede. ”Men det er ved at vende nu”, siger Jette Dohm Kristiansen, og hendes mange kunder er igen positive og glade, og klar til selv at stå for indkøb og andre daglige gøremål, som frygten tidligere afskar dem fra.

Dania Care tager sig af sygepleje, sårbehandling, komme i- og ud af sengen, lægebesøg m.m., og hjælper gerne når kunderne skal af sted til Coronavaccination. 

Mange kunder benytter sig også af tilbuddet om tryghedsopkald, hvor Jette hver dag ringer og sikrer sig, at alt er ok, og om der er nogle ting der skal gøres. Dette skaber for mange den tryghed der er behov for, når man gerne vil blive i sit eget hjem, i de faste trygge rammer, også selv om man har brug for hjælp.

Jette er social- og sundhedsassistent og har 31 års erfaring fra Danmark, hvor hun har arbejdet på hospital, i hjemmeplejen og i psykiatrien i Midtjylland. Derudover har hun arbejdet med genoptræning af folk med hjerneskade.

Jette kan kontaktes for en uforpligtende samtale om dine behov på:+34 622 590 162

info@daniacare.es

www.daniacare.es

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa