Det danske magasin i Spanien
LIBERTY SEGUROS forklarer ændringerne vedrørende det såkaldte ”grønne kort ”

LIBERTY SEGUROS forklarer ændringerne vedrørende det såkaldte ”grønne kort ”

Fra den 1. april er det grønne kort, der bekræfter, at et køretøj er forsikret, ikke længere grønt, og det sendes til forsikringstageren via e-mail fra dennes forsikringsudbyder. Forsikringstageren kan således udskrive sit eget grønne kort i sort og hvidt på almindelig A4-papir. Dette er et skridt i sektorens tilpasning til den digitale verden efter en beslutning truffet af Council of Bureaux i Bruxelles. 

Gennem avancerede sikkerhedsforanstaltninger og en centraliseret webplatform kan forsikringsselskaber i medlemslandene generere “QR-kodede” grønne kort, der sendes til forsikringstageren som en PDF, der kan downloades, så det traditionelle grønne kort kan være sort og hvidt. 

Ændringerne betyder, at når du kører i et land, der er forbundet med systemet, kan myndighederne automatisk kontrollere platformen, om køretøjet er ordentligt forsikret. På trods af ændringerne minder LIBERTY SEGUROS om, at når man besøger lande, der ikke er en del af Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) (såsom Storbritanien og Gibraltar), er det obligatorisk at medbringe det grønne kort, selvom det nu er i form af en udskrift. 

LIBERTY SEGUROS forsikrer, at processen med at udskrive det grønne kort er lige så let som at udskrive en flybillet. 

LIBERTY SEGUROS tilbyder en bred vifte af services, og din bilforsikring kan skræddersys til dine individuelle behov, såsom udvidet dækning i tilfælde af totalskade eller tyveri til 100 procent af den nye værdi, hvis køretøjet er mindre end to år gammel eller 80 procent af den nye værdi, hvis den er mellem to og tre år gammel. Et andet eksempel er, at en erstatningsbil er inkluderet som standard i op til 45 dage (35 dage i tilfælde af totalskade), og forsikringstageren kan frit vælge værksted. LIBERTY SEGUROS har også særlige forsikringer af elektriske køretøjer! 

LIBERTY SEGUROS har mere end 300 udenlandske mæglere og agenter, der taler dit sprog. Med mere end 175.000 udenlandske kunder er forsikringsselskabet det første valg for udlændinge i Spanien. 

For at finde din nærmeste mægler / agent se www.libertyexpatriates.es. eller ring: 91 342 25 49.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.