Det danske magasin i Spanien
Mere end 30 års erfaring på kysten

Mere end 30 års erfaring på kysten

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Splash Swimming Pools Mijas SL blev etableret på kysten for 30 år siden, og har de sidste 20 år ligget, lidt gemt ad vejen, lige ved Restaurant Valparaiso på Mijasvejen. 

Du kan nemt parkere din bil lige udenfor butikken, så du ikke behøver at transportere tunge forsyninger mere end et par meter.

Deres veludstyrede butik har alt hvad du har brug for til din pool – kemikalier, udstyr, reservedele osv. Har vi ikke det du har brug for i butikken, bestiller vi det hjem til dig.

Splash tilbyder en professionel vedligeholdelsesservice, hvor de regelmæssigt checker din pool. 

I 30 år har Splash Pools designet og bygget nye pools, renoveret dem, monteret poolvarme, automatiske afdækninger og nu saltvandchlorinatorer. De har teknikere, der udfører lækagedetektering, reparationer og udskiftning af ødelagt udstyr.

Alt arbejde udføres af deres dedikerede team af fagfolk.

Passer du selv din pool, er du velkommen til at tage en lille prøve af dit poolvand, så vil Splash Pools teste det for at se, om det har den rigtige kemiske balance.

For gode råd og rådgivning, er du velkommen til at kontakte Sammi på kontoret på 952 59 11 03 eller 667 788 291 eller kig indenom butikken på Mijasvejen. Åbningstider mandag til fredag kl. 08.00 – 16.00. 

Hvis du har brug for hjælp til at finde os, finder du et kort på vores hjemmeside. se på kortet på www.splashpoolsmijas.com • E-mail: splashpools@electronbox.net

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa