Det danske magasin i Spanien

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Medicinsk turisme er den hurtigst voksende sektor inden for rejsebranchen i Europa. Sundhedspleje og wellness-turisme oplever en massiv stigning på 10-15 % hvert år. Spanien har haft sin plads som et af de mest populære lande at rejse til fra Skandinavien, Storbritannien og Baltikum.

Privatklinik hvor du kan kommunikere på dit eget sprog.

Hvorfor tiltrækker private sundhedsydelser personer uden for Spanien?

Dagens rejsende er gerne meget prisbevidste og foretager sammenligninger mellem privatklinikbehandling i deres hjemland og i Spanien. De, der vil slippe lidt billigere eller undgå lange ventetider, foretrækker at gå til en privatklinik, hvor de kan kommunikere på deres eget sprog med pålidelig pleje af høj kvalitet og samtidig kombinere de medicinske behandlinger med regelmæssig turisme.

Konstant stigende priser på sundhedsydelser og lange køer for nationale sundhedsydelser i EU-landene får mange rejsende til at se efter forskellige typer behandling i udlandet.

Specialister i verdensklasse, som garanterer at du er i gode hænder.

Sol Eyes’ internationale klinikker på Costa del Sol i Spanien er specialiserede i øjenmedicin, øjenkirurgi og medicinske tjenester i verdensklasse. Virksomheden har eksisteret siden 2014 og er siden da vokset støt. I dag har de to klinikker i Málaga-regionen med øjenklinikker, hvor du kan drage fordel af deres øjenspecialisttjenester, såsom årlige undersøgelser, specialpleje, behandling for tørre øjne og laser-øjenkirurgi eller slippe af med grå stær eller alderssyn. Den medicinske afdelings udvalg af tjenester inkluderer ortopæder, vaskulære kirurger, plastikkirurger, fysioterapeuter, gynækologer, urologer og kosmetologer, alle i verdensklasse. Du bliver taget hånd om af erfarne specialister, hvilket garanterer, at du er i gode hænder. Klinikkerne består af lokaler, som er designet ned til mindste detalje ifølge Dr. Petri Oksmans ønsker med avanceret undersøgelses- og behandlingsudstyr. Klinkkerne tilbyder den samlede erfaring af personalets titusinder foretagede operationer gennem flere årtier.

Patientfortælling

“I dag, på årsdagen efter min linsekirurgi, begyndte jeg at tænke på, hvordan alt gik. Det føltes som en god beslutning at erstatte Finland og frost i midten af ​​januar til den spanske varme for at tackle de problemer med alderssyn, som jeg længe har gået med. I over 40 år havde jeg klaret mig uden briller, og tanken om læsebriller føltes mere og mere unaturlig for mig. Forundersøgelsen blev udført i løbet af den første dag i ferien. Derefter nød min kone og jeg i fred og ro god tapas, fine sandstrande, bjerglandsbyer, vandreture og den andalusiske sol. På selve operationsdagen følte jeg mig lidt anspændt, men personalet på SolEyes fik mig hurtigt til at slappe af takket være sikkerheden og trygheden i deres lokaler. Kun 15 minutter efter operationen kunne jeg læse teksten på mobilskærmen, noget jeg ikke havde været i stand til i lang tid – så følelsen var fantastisk!

Topmoderne undersøgelses- og behandlingsudstyr.

Jeg vil gerne takke den dygtige øjenkirurg Petri Oksman, og jeg kan varmt anbefale SolEyes. Dette var en ferietur, som jeg fik både gavn og glæde af resten af ​​mit liv!”, siger Juha, 50 år.

Af Sol Eyes, øjenmedicin og -kirurgi i verdensklasse

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa