Det danske magasin i Spanien
Type 2-diabetes kan vendes om, fortæller forskning fra organisationen Virta Health

Type 2-diabetes kan vendes om, fortæller forskning fra organisationen Virta Health

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

VIRTA-metoden understøttes af videnskabeligt bevis, og patienter, der behandles med VIRTA-metoden, kan droppe medicinen helt og sænke deres blodsukker til sunde niveauer. VIRTA kan allerede fremvise flere års resultater på deres patienter.

Behandlingen er baseret på en ketogendiæt, hvilket betyder, at man vænner kroppen til at omdanne fedt til energi i stedet for sukker (=kulhydrater).

Metoden begrænser ikke kalorierne eller kræver faste. Du kan spise dig mæt og man bruger normalt friske fødevarer i diæten.

Metoden kræver heller ikke nogen forøgelse af motion. Almindelig træning, der normalvis hører til sunde levevaner, er tilstrækkeligt.

Ud over at normalisere blodsukkerniveauet kan man også forvente vægttab. Patientens energiniveau stiger, og blodtrykket falder. Patienter kan ofte stoppe deres insulinbehandling.

Som en logisk konsekvens af ovenstående kan man forvente, at faldende blodsukker- og insulinniveauer også væsentligt reducerer alle komplikationer og følgesygdomme ved diabetes.

Min erfaring viser, at du allerede med en tilstrækkelig reduktion af kulhydrater i kosten kan komme ganske tæt på de resultater, som VIRTA har vist. Diabetes er jo kroppens manglende evne til at håndtere normale mængder kulhydrater i maden. Jo før disse ændringer i livsstil introduceres, jo bedre er resultatet.

Af Dr. Pentti Raaste

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa