Det danske magasin i Spanien
Helle Hollis støtter Cudeca på tolvte år

Helle Hollis støtter Cudeca på tolvte år

Den 7. februar overrakte Christine Fleischer, marketingschef fra Helle Hollis, med stor glæde en check på 1.000 euros til støtte for Cudeca Hospice.

Helle Hollis har i over ti år støttet Cudeca med sin charity ordning.  

”Donationsbeløbet er blevet indsamlet i løbet af sidste år fra ”Cudeca charity nummer C0001”-kampagnen”, fortæller Christine. 

”Det er takket været de kunder som har indsat charity nummeret C0001 i feltet ”Har du en rabatkode?” på vor hjemmeside www.hellehollis.com.

Alle er velkomne til at anvende ”charity nummeret C0001” på vor hjemmeside, for at støtte Cudeca, og som tak får man en rabat på billejen og Helle Hollis donerer 10% af en gruppe C bils lejeværdi til Cudeca.

Cudeca Hospice Foundation i Benalmádena hjælper patienter med kræft eller andre fremskredne sygdomme med palliativ pleje. Pleje- og hjælpeprogrammer som hjemmepleje, dagcenter, genoptræning & fysioterapi, sygeafdeling, psykologisk og social pleje og hjælp til patienter og pårørende er helt gratis. Cudecas vigtige arbejde er forudsat, at de modtager donationer for at fortsætte med at “Tilføje dage til livet” til dem, der har mest brug for det.

www.hellehollis.com

www.cudeca.org

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.