Det danske magasin i Spanien
Restaurante yaya i havnen i Fuengirola

Restaurante yaya i havnen i Fuengirola

Den første august 2021 åbnede Restaurante yaya dørene for de første gæster. Ejerne havde da arbejdet længe på at realisere konceptet om en rigtig italiensk bodega. Og det lykkedes!

Kokken er fra Napoli, og mange af opskrifterne er derfor napolitanske. Det gælder pasta, risotto og selvfølgelig pizzaerne, der bages i stenovn. Men du finder også spanske og nordiske retter som laks og torsk.

Menuen skifter 2 gange om året, og mange af de ingredienser der benyttes i retterne er lokale. Der er altid spændende retter på menuen og alt tilberedes fra bunden, der tages ingen genveje med halvfabrikata.

Konceptet med en italiensk bodega er et gennemgående tema i alt hos yaya.

Baggrundsmusikken, borddækningen med hørduge, bomuldsservietter, friske blomster på bordene, menu med træomslag, flere tavler med information om dagens specialiteter og endda frottéhåndklæder på toiletterne.

Her finder du ingen tv-skærme med fodbold og lignende. Alt personale er instrueret i at være opmærksomme og behagelige, men ikke påtrængende. Som gæst føler man sig altid godt tilpas og mange gæster er vender ofte tilbage.

Kenneth, en af ​​ejerne, oplyser, at et hollandsk par spiste der den ene dag, og den næste dag var det pakket med hollændere. Det må være en god anbefaling!

yaya ligger lige ved siden af ​​bådene i havnen i Fuengirola og er at finde på næsten alle sociale medier. De har åbent hver dag.

En lille sjov detalje er, at deres navn staves med små bogstaver.

Velkommen til yaya!

Puerto Deportivo – Fuengirola

Tel. 951 74 28 17

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.