Det danske magasin i Spanien
“Las Jornadas de Chuletón” på Tipi Tapa

"Las Jornadas de Chuletón" på Tipi Tapa

Dette er den første udgave af et topkvalitets ”T-bone-event” på Tipi Tapa i Fuengirola. De, der endnu ikke har prøvet deres fine møre kød, har nu mulighed for at prøve det.

Arrangementet foregår mellem den 1. og 22. marts. Det er spansk Wagyu T-bone steak, der serveres, men den kaldes også for entrecote, hvis den er skåret udbenet. Det, der kendetegner Wagyu-kød er, at det er kraftigt marmoreret, og det giver et smagfuldt kød, der er både mørt og saftigt.

Wagyu-kød kommer oprindeligt fra flere forskellige kvægracer i Japan, men er nu også tilgængeligt her i Spanien. At der er mere omega 3 og 6 i Wagyu end i andre racer gør det hele endnu bedre.

Bestil gerne bord i forvejen på telefon 951 311 630 eller 627 635 890. Det er også muligt at bestille på mail på info@restaurantetitipitapa.com eller direkte på deres hjemmeside: restaurantetipitapa.com

Book gerne en aften hvor der er flamenco, se deres annonce andetsteds i magasinet for mere info.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.