Det danske magasin i Spanien
”Des hårdere vi arbejder, des heldigere er vi…”

”Des hårdere vi arbejder, des heldigere er vi…”

Siden Søren Skifter Christensen åbnede sin Kvik køkkenbutik i Marbella for 12 måneder siden, er der sket meget. Både for Søren og for Kvik i Spanien.

Den sydafrikanske golfspiller Gary Players berømte citat ”des hårdere jeg arbejder, des heldigere er jeg” synes at passe godt på Søren, som efter han ankom til Sydspanien, har investeret hele sit liv i at få sin Kvik køkkenbutik til at blive en succes.

Fra to til tolv

Man kan mærke på Søren, at de kan være svært at sætte ord på, hvordan det har været at komme til Sydspanien og starte et projekt fra nul.

”Vi startede to mand for halvandet år siden, fandt og byggede butikken i Marbella, og åbnede dørene for netop et år siden. På et år har vi opbygget et team bestående af tolv medarbejdere, som hovedsageligt er gamle bekendte, som var dumdristige nok til at lade sig lokkede med over” fortæller Søren med et smil.

Det hårde arbejde synes at havde betalt sig, selv om han understreger at uden dygtige medarbejdere, ville det aldrig være lykkes. Og at succesen også skyldes en dygtig dansk design-virksomhed bliver også understreget.

Kvik udvalgt til Casa Decor

Casa Decor er det mest prestigefyldte spanske event indenfor indretning, design, trends og livsstil. Et årligt event med et unikt format, hvor kendte og veletablerede fagfolk, blandet med unge talenter, får lov til at vælge leverandører og indrette ca.  50 rum, i en unik og ikonisk bygning i Madrid.

Og i år er Kvik´s nye køkken Avolia blevet valgt.

”Avolia” viser, at vi er mere rummelige med hvad tidløs dansk design står for i 2023. Jeg synes, det er en sjov tid vi lever i rent designmæssigt, hvor det ser ud til at man kan have mange meninger, og alligevel passe ind” fortæller Søren, inden han siger pænt farvel og forsætter sin travle hverdag.

Du finder Kvik Køkkener på Avda. Ricardo Soriano, 59 – Marbella

+34 951 51 92 20 • www.kvik.es

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.