Det danske magasin i Spanien
Kystens økologiske marked – for en sundere livsstil

Kystens økologiske marked - for en sundere livsstil

Alle ved, at økologi bidrager til en renere livsstil og er et bedre og sundere alternativ til konventionelle varer, som dagligvarebutikkernes hylder bugner af. Hvad ikke alle ved er, at økologi også er let tilgængeligt og ikke dyrere end andre muligheder, i hvert fald på Costa del Sol, takket være Asociación Guadalhorce Ecológicos-markederne. Her oplever de handlende at priserne svarer til den faktiske værdi af de økologiske varer og er de samme som i erhvervshandlen. Og takket være det økologiske marked, der besøger forskellige steder langs kysten hver lørdag og søndag, er det nemt at købe førsteklasses certificerede økologiske produkter på Costa del Sol.

Kystens økologiske marked er en oplevelse. Her dyrker eller fremstiller de handlende selv de fleste varer; frugt og grøntsager, ost, mel, krydderier, olivenolie, brød, æg, marmelade mv. Og her er der også mulighed for rig gastronomi – de handlende er meget engagerede og giver gerne information og madlavningstips. De handlende leder også løbende efter nye produkter for at imødekomme efterspørgslen, og de arbejder hårdt på også at udvide sortimentet med frugt og grønt, der er originale for området. De handlende er meget bevidste om deres produkter som er renere, sundere og skånsommere, både for os selv, miljøet og dyrene.

Kystens økologiske marked har eksisteret i mere end 15 år og er organiseret af Asociación Guadalhorce Ecológico, en sammenslutning af økologiske avlere og producenter. Alle medlemmer er certificeret efter mindst CAAE (EU-godkendt mærkning af økologiske varer), hvilket garanterer varernes ægthed.

For forbrugerne er der også et rabatsystem, hvormed du mod et beskedent årsgebyr får rabat på alt, hvad du køber.

For mere information, markedsdage og steder se:

Facebook: guadalhorceecologico

Instagram: @guadalhorceeco

Hjemmeside: www.guadalhorceecologico.org

E-mail: guadalhorceecologico@gmail.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.