Det danske magasin i Spanien
Club de Golf Dinamarca på El Paraiso fredag 17. marts 2023

Club de Golf Dinamarca på El Paraiso fredag 17. marts 2023

Matchen var i løbet én dag mere end overtegnet – så inklusive gæster var der 91 tilmeldte. Desværre var der ikke muligt at få yderligere starttider end de allerede garanterede 72, så vi måtte desværre skuffe nogle enkelte medlemmer samt en række gæster.

72 spillere var klar til løbende start på hul 1. og 10. i dejligt varmt forårsvejr på en god og velplejet bane. Hvad kan man ønske sig mere….nogle gode scores måske, men de lod bortset fra enkelte spilleres gode præstationer vente lidt på sig.

Bestyrelsen havde i øvrigt besluttet at fortsætte med score rapportering digitalt via Golfbox, men primært fordi der var lidt uoverensstemmelser mellem klubbens slope lister på hjemmesiden og i realiteten, gav det alle scorekortholdere lidt sved på panden, med et enkelt eller to points afvigelser i forhold til de skrevne scorekort. Fejlen er fundet og bør ikke til senere matcher give afvigelser.

Vigtigst af alt – de rigtige vindere blev fundet på gammeldagsmaner med at tælle de afleverede scorekort.

I A-rækken var der tæt løb og placeringerne på de første 3 placeringer blev afgjort efter princippet ”laveste hcp” og vinderne var : Per Christensen tog førstepladsen med 35 point, andenpladsen gik til Paul Henrik Bang ligeledes med 35 point og samme pointtal til Mie Juhl på trediepladsen. Lars Ole Bell fik fjerdepladsen med 34 point.

Gerhard Strauss var suveræn vinder af B-rækken med 38 point, og her kom Lars Hahnemann ind på andenpladsen med 32 point – og han tog i øvrigt kegler med sit fightergen i form af at han i bedste TV-stil smed en del af tøjet på 18. hul i forsøget på at slå til en bold placeret midt i bækken på vej op mod green. Flot kæmpet.  De efterfølgende 2 pladser tog Marianne Staunskær og Jane Sandfeld sig af med hhv. 30 og 29 point.

C-rækken var lidt tættere og blev vundet af Karsten Nielsen med 36 point, efterfulgt af Lene Dahl Jørgensen med 35 point, Mona Plahn med 33 point og på fjerdepladsen Lis Ejbye ligeledes med 33 point.

Hold-kampen blev suspenderet grundet slope-fejlene på hjemmesiden, så præmierne er gemt til næste match, hvor der så bliver præmie til både første- og andenpladsen.

Tættest på flaget på hul 5,7 og 14 tog Mona Plahn, Marianne Staunskær, Mette Benita Jensen sig af på dame-siden, og på samme huller var det Claus Rasmussen, Per Johannsen samt Niels Mathiesen som var de dygtige på herresiden.

BIL BANK Luxembourg var dagens sponsor, som medlemmerne mødte ved både scorekort udleveringen, på banen og efterfølgende under middagen. BIL BANK var på dagen repræsenteret af henholdsvis Peter Clemmensen og Lars Stadsgaard-Haun, som havde et kort indlæg inden præmieoverrækkelsen om deres forcer og kompetencer i forhold til andre investeringsrådgivere på markedet.  Tusind tak for BIL BANK´s sponsorat og aktive deltagelse under matchen..

På gensyn til næste match fredag 21.april 2023 på El Chapparal.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.