Det danske magasin i Spanien
40 nye hoteller på vej · Politisk overraskelse og mere kaos i Mijas · Ny kulør på Marbellas kongrescenter

40 nye hoteller på vej · Politisk overraskelse og mere kaos i Mijas · Ny kulør på Marbellas kongrescenter

40 nye hoteller på vej

Der kommer dagligt nye turistlejligheder på markedet, men hotelkæderne følger fint med. Således er der nu givet tilladelser til opførelsen af 40 nye hoteller i Málaga by og langs Costa del Sol. De mange nye hoteller forventes at stå færdige inden for fem år og vil samlet udvide udbuddet med rundt 5.000 nye sengepladser. Blandt de mest opsigtsvækkende projekter kan nævnes et nyt fire- og femstjernet hotel i den gamle telekommunikationsbygning for enden af Calle Larios i Málaga centrum. I samme gade er Vincci-kæden i gang med opførelsen af et luksushotel. Udover Málaga by er det primært Marbella, Estepona og Casares, som har hotelbranchens interesse. Der investeres således ikke mindre end 75 millioner euro i det gamle Don Miguel hotel i Marbella, som allerede til næste år vil kunne indvie sine 373 nye værelser fordelt på 14 etager.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Politisk overraskelse og mere kaos i Mijas

Josele Gonzalez psoe mijas
 
Stik imod alle odds blev socialistpartiets kandidat, Josele González, i sidste uge indsat som ny borgmester i Mijas. Han blev valgt med støtte fra Ciudadanos, fordi Partido Populars ni byrådsmedlemmer i sidste øjeblik valgte at bryde partidisciplinen og den landsdækkende pagt, partiet har indgået med Ciudadanos. Pagten mellem de to partier gik på at dele borgmesterposten, således at hvert parti skulle få to år i det varme sæde. Men den aftale valgte Ángel Nozal og hans lokale partikammerater at skyde en hvid pil efter, samme dag som byrådet skulle stemme om Maldonados (Ciudadanos) indsættelse som borgmester – i dette tilfælde for de kommende to år. Sagen har fået Partido Populars top til at åbne en mistillidssag mod de ni byrådsmedlemmer fra PP i Mijas, som kan betyde en eksklusion af partiet.
 
 
 
{loadposition google}
 
 

 

Ny kulør på Marbellas kongrescenter

marbella congres
 
Facaden på Marbellas kongrescenter er i disse dage ved at blive omdannet til et af verdens største malerier. Det er Estepona-kunstneren Curro Leyton, der har fået til opgave at sætte ny kulør på det gamle kongrescenter, og med 3.300 kvadratmeter facade har han rigeligt at se til. Kunstneren har valgt at arbejde med farverne blå, hvid og gul som symboliserer havet, himlen og solen. Malerarbejdet et blot ét blandt flere tiltag, som kommunen har sat i gang. I alt vil Marbella kommune inden årets udgang bruge 400.000 euro på renovering og forbedring af byens kongrescenter.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.