Det danske magasin i Spanien
Core Capital åbnede nyt kontor i Marbella

Core Capital åbnede nyt kontor i Marbella

Foto: Ole Korva, Nils Brolund, Carsten Bjerg-Petersen, Mie Christiansen, Jacob Kjelgaard og Jesper Hertz.
 
Den 7. maj bød Core Capital nye som gamle venner, forretningsforbindelser og nysgerrige til at lægge vejen forbi deres nye flotte kontor på Centro Plaza i Nueva Andalucía.
Core Capital, der har deres hovedkontor i Luxembourg, har gennem længere tid haft ønske om at etablere et kontor i Marbella-området, så de kunne være fysisk tilstede i det lokalområde, hvor deres kunder bor og opholder sig det meste af året.
 
Core Capitals lokale repræsentant Jesper Hertz, tog sammen med en stor del af teamet fra Luxembourg imod dagens gæster, der nød nogle hyggelige timer, med gode vine, Möet & Chandon-champagne samt en eksklusiv catering fra Chili Gourmet.
 
Nye som gamle kunder vil blive taget godt imod på kontoret i Centro Plaza af Core Capital, der er uvildige rådgivere indenfor alle områder af finansiel planlægning.
 
Core Capital kan kontaktes på tlf. +34 609 507 256
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.