Det danske magasin i Spanien
DanÓptica i Fuengirola udvider teamet med endnu en dansk optiker

DanÓptica i Fuengirola udvider teamet med endnu en dansk optiker

Teamet bag DanÓptica: Diego Guillén Rodríguez, Tine Kastrup, Juana Pérez García og Peter Steen Scheller.
 
Den 2. maj tiltrådte Peter Scheller som optiker hos DanÓptica i Fuengirola. Peter Scheller har mange års erfaring fra faget – han blev uddannet optiker i 1994, og de sidste 8 år har han arbejdet i Kuwait som trænings- og uddannelseschef for en stor optikerkæde. Han er ankommet fyldt med energi og er klar til at møde sine nye kunder her på Costa del Sol. Peter er en all-round optiker med erfaring indenfor alle aspekter og med en ekstra stor ekspertise i specielt progressive glas.
At komme til Fuengirola fra Kuwait, via et kort ophold i Tyrkiet og Danmark, lyder nok som, at Peter udover optiker også kan betegnes som en slags opdagelsesrejsende med lyst til at finde nye horisonter. Da vi mødte ham hos DanÓptica, fik vi dog at vide, at Costa del Sol ikke er et helt nyt sted for Peter. Hans forældre købte allerede i 1979 et hus i Estepona, så minimum to gange om året siden da, har Peter besøgt Costa del Sol og er bekendt med området samt har set den udvikling, der er sket langs kysten. Han og familien, som består af kone og to børn, er allerede efter blot en måned faldet godt til i deres nye omgivelser.
 
Peter glæder sig til, sammen med teamet hos DanÓptica, at servicere kunderne og hjælpe dem med at få det optimale ud af deres synsevner. Peter har en herlig personlighed, meget åben, snakkesalig, livlig, interesseret og super ærlig omkring sine produkter og de ydelser, han leverer. Så du kan trygt kigge forbi DanÓptica, og så kan Peter rådgive dig i at finde dine nye briller eller linser.
 
Du finder DanÓptica i Fuengirola lige overfor togstationen.
+34 952 58 39 10
www.danoptica.com
 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.