Det danske magasin i Spanien
Unicaja på vej i ny, stor fusion · Nye regler for hundes efterladenskaber i Benalmádena · Ny regionalregering på vej

Unicaja på vej i ny, stor fusion · Nye regler for hundes efterladenskaber i Benalmádena · Ny regionalregering på vej

Unicaja på vej i ny, stor fusion

Der er sket meget for Málagas lokale sparekasse de sidste fem-ti år – og noget tyder på, der nu kommer til at ske endnu mere. Forhandlingerne om en fusion med den nordspanske bank, Liberbank, er nemlig en realitet. Unicaja har tidligere overtaget Banco Ceiss og blev for et par år siden, med stor succes, børsnoteret. Derfor hedder Unicaja nu Unicaja Banco. Liberbank har i dag sæde i Asturien og er resultatet af en fusion mellem de fire sparekasser i Asturien, Extremadura, Castilla La Mancha og Cantabrien. Også Liberbank blev for et par år siden børsnoteret. Bliver fusionen en realitet, vil Unicaja Banco blive Spaniens sjette største bank med aktiver for 96.000 millioner euro og 10.800 medarbejdere fordelt på 1.800 filialer. Bølgen af fusioner i den spanske bankverden begyndte ved finanskrisens udbrud i 2008. De mindre sparekasser kunne ikke stå i mod og regeringen måtte give statsstøtte, mens en omfattende plan for fusioner, nedskæringer og børsnoteringer blev udført.

 
 
 
{loadposition google_nativeLD}
 
 
 
 

Nye regler for hundes efterladenskaber i Benalmádena

Benalmádena kommune har netop vedtaget et nyt dekret, som påbyder hundeejere at gøre rent efter deres hunde, når de har tisset på offentlig grund. Når en hund derfor tisser på gader, stræder, op ad en mur eller ejendom, skal kommunens hundeejere nu gøre rent efter deres husdyr. Derfor skal alle hundeejere fra i dag have en flaske med sæbevand på sig, når de lufter hunden. Har de ikke det, er det lokalpolitiets opgave at udstede en bøde. Kommunen har endnu ikke fastsat bødens størrelse.
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 

Ny regionalregering på vej

Forhandlingerne mellem Partido Popular og Ciudadanos i Andalusien er i fuld gang. Begge partier indrømmer, at forhandlingerne er vanskelige, men omvendt vil de heller ikke misse chancen for et systemskifte efter 36 års socialistisk styre. Og så skal de også tage højde for VOX i det nye regeringsgrundlag. Det nye parti i andalusisk politik har ikke behov for at komme med i regeringen, men de vil høres og have mærkesager gennemført, for at give sin støtte til en ny regionalregering. VOX’s tolv mandater er altafgørende for et nyt borgerligt flertal i det andalusiske parlament.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.