Det danske magasin i Spanien
Jehovas Vidner bygger tempel i Marbella · Málagas gastronomi vinder frem · Playmobil kommer til Rincón de la Victoria

Jehovas Vidner bygger tempel i Marbella · Málagas gastronomi vinder frem · Playmobil kommer til Rincón de la Victoria

Jehovas Vidner bygger tempel i Marbella

Marbella kommune har påbegyndt de administrative formaliteter, for at Jehovas Vidner kan opføre et nyt religiøst center og tempel i Marbella. Kommunen er villig til at stille en grund på 2.000 kvadratmeter til rådighed i området El Pinar nær Río Real. Processen begyndte tilbage i august måned, men først nu har offentligheden fået kendskab til projektet. Marbellas borgmester, Àngeles Muñoz, forsikrer, at oppositionen længe har været informeret om planerne, og at ingen har udtrykt modstand mod projektet.

 
 
 
{loadposition google_nativeLD}
 
 
 

Málagas gastronomi vinder frem

Málagas gastronomi bliver mere og mere populær – både blandt forbrugerne og restauratørerne. En ny undersøgelse fra Málagas Universitet viser, at 60 procent af provinsens turister sætter gastronomien højt, når de vælger destination. Samtidig foretrækker 93 af restauratørerne at servere de lokale produkter under mærket ’Sabor a Málaga’ takket været kvaliteten, troværdigheden bag projektet og kundernes tilfredshed med produkterne. De mest efterspurgte produkter er Málaga-vinen og olivenolien.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Playmobil kommer til Rincón de la Victoria

Der findes tusindvis af legepladser i Málaga-provinsen – men kun én Playmobil-legeplads.
Inden årets udgang vil den første legeplads med de kendte børnefigurer blive indviet i Rincón de la Victoria. Playmobil-legepladsen får en fin placering midt på byens centrale plads, Plaza de la Constitución, og bliver på 200 kvadratmeter. Arbejdet er i fuld gang, og kommunens borgmester, Francisco Salado, forsikrer, den nye legeplads vil stå klar, så byens børn kan nyde legepladsen i deres juleferie. I årets løb har Rincón de la Victoria investeret i alt 430.000 euro i parker og legepladser.
 
playmobil
 
 
{loadposition google}
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.