Det danske magasin i Spanien
Boliger i indlandet er stadig mere populære


Boliger i indlandet er stadig mere populære


Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
Med et rigtig mættet kystområde er købernes interesse så småt begyndt at rette sig mod de dejlige områder, der ligger blot 10-15 minutters kørsel fra kysten. ”Det er områder, som mange har fået øjnene op for. Især nu hvor der næsten ikke kan klemmes flere boliger ned langs kysten, og der selve bybilledet præges af byggelarm og -støj” udtaler Morten Remo fra Siesta Homes.
Det har nok været afstanden til vandet, mange har søgt – men rigtig mange købere har altså nu indset, at havudsigt eller det et bo i naturen er lige så godt, eller måske endnu bedre, end at kunne gå til havet. Desuden bygges de fleste nye projekter med helopvarmede pools, hvad end de er fælles eller private, som sagtens kan konkurrere med stranden og som endda kan benyttes udenfor badesæsonen. Og så er det en kendt sag, at man får meget mere for pengene, så snart man søger lidt væk fra kysten.
Den stigende interesse for indlandet mærker Siesta Homes på deres boligprojekt ’The Oakhill’, som er en række eksklusive boliger i bakkerne over Marbella med udsigt til bjerg Sierra de Las Nieves. Køberne til disse lejligheder ønsker at være tæt på byliv og kysten, men sætter pris på naturen og den fred og ro, men får, blot en kort køretur væk fra kysten. Og så er udsigten ikke til at konkurrere med.
Find mere information på www.oakhillmarbella.com – info@oakhillmarbella.com – +34 952 828 443

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa