Det danske magasin i Spanien
Styrk din sundhed og bliv ven med din krop

Styrk din sundhed og bliv ven med din krop

Knager helbredet, eller kniber det med at finde energien og at få realiseret dine drømme, så er der visdom og vejledning at hente – fra din intuition. Den rette kost og motion gør også en markant forskel. Kroppen er grundlæggende din ven. På Vitafakta’s to Retreats på møllen uden for Mijas med Pernille Knudtzon og Cassandra Larsen lærer du at styrke venskabet med værktøjer, der balancerer din krop og psyke og øger din intuition.

 
”På begge retreats skaber den basedannende kost balance på et cellulært plan, som markant øger kursisternes vitalitet. Den særlig effektive form for træning – Body SDS – sætter yderligere gang i udrensningen,” fortæller Pernille, der er yderst passioneret i at videregive sine erfaringer. ”Et andet vigtigt element er at styrke kursisternes kontakt til deres indre viden og selvhelbredende evner. De får værktøjer for livet”.
 
På Retreatet Rejsen til dit Indre – udrensning på flere planer 20.-27. oktober
er hovedvægten på den PSYKISKE udrensning og detox og at komme dybere ind bagom symptomerne.
 
På Intensivt Juice Retreat 28. oktober til 4. november er hovedvægten på KROPPEN, dvs. fysisk udrensning og detox.
 
For dem, der har lyst til en forsmag på, hvad Vitafakta’s Retreats handler om, kan en Alkaline Dinner prøves. Der serveres lækker basedannende mad og grundlæggende tips og tricks til en sund livsstil den 18. oktober kl. 18 – 21. Klinikken tilbyder også Body SDS massage.
”Vi lover masser af inspiration til små lette ændringer i dagligdagen,” slutter Pernille, som gerne sender detaljeret program.
 
Pernille Knudtzon er speciallæge og livsstilscoach og Cassandra Larsen er Body SDS terapeut.
Læs mere på www.vitafakta.es eller kontakt på vitafakta@vitafakta.es eller 678 253 510.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.