Det danske magasin i Spanien
Boost din Energi, Sundhed og Velvære

Boost din Energi, Sundhed og Velvære

VitaFakta glæder sig til to spændende uger på den gamle mølle udenfor Mijas, hvor Cassandra Marian Larsen og Pernille Knudtzon vil komme med deres bud på sammenhængen mellem kost, krop og sundhed, så du bliver din egen ekspert i at leve sundt.

 
”Kroppen er designet til at leve rask og rørig, når vi giver den de rette betingelser. Vort sinds og vor krops helbredstilstand er en ganske naturlig konsekvens af det miljø, vi byder vore celler og vor livsstil. Heldigvis har vi et valg. Og det bedste valg gør os langtidsholdbare og livskraftige,” fortæller Pernille Knudtzon, som er yderst passioneret i at videregive sine erfaringer og viden om kroppens balance. Hun lover derfor et spændende og udbytterigt ophold. ”Vi skal hele vejen rundt og arbejde med alt fra kost og træning til massage, balance, vejrtrækning, udrensning og meditation. Sammenholdet er altid godt og omgivelserne perfekte,” fortæller Pernille, som tilbyder to ophold.
 
Rejsen til dit indre fra den 20. til 27. oktober, hvor hovedvægten ligges på psykisk udrensning og detox, og kommer dybere ind bagom symptomerne.
Opholdet ugen efter, fra den 28. oktober til 4. november, har titlen Intensivt Juice Retreat, hvor hovedvægten ligges på kroppen, fysisk udrensning og detox.
 
”Vi lover masser af inspiration til små, lette ændringer i dagligdagen, der gør en stor forskel og som kursist vil du opleve hvad der virker for dig og du vil få viden og inspiration til at leve dit liv bedst muligt,” slutter Pernille Knudtzon, som gerne sender detaljeret program.
 
Cassandra Marian Larsen er Body SDS terapeut og Pernille Knudtzon er Speciallæge
 
Læs mere på www.vitafakta.es eller kontakt på vitafakta@vitafakta.es eller 678 253 510.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.