Det danske magasin i Spanien
Hold fri – når du holder ferie

Hold fri - når du holder ferie

Egen feriebolig med ”butler” Var det noget?

 
Tid er en eftertragtet mangelvare i vore dage. Når vi holder ferie skal vi helst have maksimal udnyttelse af tiden, og den skal i hvert fald ikke gå med alt for mange praktiske gøremål. Derfor har det danskejede ejendomsselskab i Spanien, Siesta Homes, der udvikler og sælger eksklusive ferieboliger på den spanske solkyst gennem årene indført et ’bekvemmelighedskoncept’, hvor et fastboende værtspar på The Oakhill Resort, sørger for alt det praktiske før, under og mellem ferierne.
 
Det være sig klargøring af lejligheden inden ankomst med friske blomster, rent sengetøj, indkøb af købmandsvarer, så der står en flaske hvidvin klar i køleskabet når man ankommer rejsetræt fra lufthavnen. Morgenmaden næste dag skal du ikke tænke på, for der er indkøbt friskbagt brød, smør, mælk, kaffe og hvad man ellers har lyst til.
 
Morten Remo, indehaver af Siesta Homes udtaler, at konceptet betyder, at man kan holde fri, når man holder ferie. Værtsparret tager sig af alle de praktiske gøremål, der normalt hører sig til når man ejer en feriebolig. Det gælder også arrangementer omkring billeje, booking af starttider på golfbanerne til gunstigt forhandlede priser og hvad der ellers kan virke besværligt på grund af sprogbarrierer og manglende tid. Værtsparret løser de fleste af de opgaver, næsten som havde man sin egen personlige butler.
 
”For mange mennesker er utryghed den største forhindring, når man køber ejendom i Spanien, men hos Siesta Homes har man med dansk bygherre at gøre, møder dansktalende personale og opererer med dansk finansiering gennem vores samarbejde med Nykredit. Det giver tryghed,” siger Morten Remo.
 
”Ønsker du at udleje din lejlighed, sørger vi også for at tage hånd om hele lejeprocessen, således at man ikke behøver at bekymre sig om noget. Igen sørger vores værtspar på stedet for, at alt er klar og i orden til næste lejer, således, at opholdet bliver en afslappende og behagelig ferie for både dig selv og dine lejere”.
 
Når man ikke benytter sin lejlighed, bliver den løbende tilset, der bliver luftet ud og installationer bliver gennemgået. Vi ved fra vore ejere, at konceptet fungerer, værdsat og giver tryghed, når man ved, at der er nogle til at passe på eller hjælpe i fald, at det måtte være nødvendigt, afslutter Morten Remo.
 
Vil du vide mere er der meget information at hente på www.oakhillmarbella.dk
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.